Miss Pun 撚到弱智仔除淨底褲覺得好威?

2053 回覆
310 Like 1677 Dislike
佢真係完全當無嘢咁 最好笑係一邊講 一邊打張床
講左好耐
絕對有呢個可能
不過成班狗公/女權撚就幫住兩件垃圾港女
其實果刻我都計緊數MISS PUN除到得返乜
鬧咗廿幾頁
結論: miss pun成功分化連登一眾巴絲
香港有你呢啲左膠真係冇得救
你點睇隻胡碩進都似係等緊屌閪啦 你邊忽見到佢想走走唔到
咁你應該係弱智 咁唔正常既logic都講得出
好多輕度智力問題既人都會講得出自己係有智力問題 而且可以讀書可以升學就業
唔知唔了解可以做下探訪 我就有做開義工探訪 唔知閣下有冇呢
你個比喻差到真係唔想回應 完全係錯誤既類比
佢講得出話要摸人 約佢出黎同佢實現願望有咩問題 而且佢亦知道拍緊片

留意番 係片中男仔求delete 話知錯不再騷擾 而唔係淆
行為上不能自理會唔會識ig 約女上房, 再book埋房叫條女去.

正常人就係
但個情況如果係弱智或者係傷殘,就唔係咁講
行為不能自理
情況就如金魚佬引個細路女去後樓梯
只要片入邊個男係弱智
會唔會呢個所謂既弱智人士係同ig dm唔同人黎?
我係庇護工場做過野,唔覺得弱智人士可以有咁既對答
如果係輕度弱智人士就唔會咁明顯既弱智樣
backup左未
知道犯法咪del片囉
胡錫進上黎見到咁多人話佢弱智一定好傷心
我就支持miss pun既
呢個事主好似唔係尋日嗰個藍絲
同埋都係想人反駁吓我呢個左膠咁諗有冇錯
有冇backup 片?
弱智會識得上IG約炮book酒店?
道德?道你老母德呀學人講道德,佢性騷擾人就得?因為佢弱智所以做咩都得?
有冇backup呀!?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞