Miss Pun 撚到弱智仔除淨底褲覺得好威?

2053 回覆
310 Like 1677 Dislike
撚藍絲有何問題?
佢自己都識講黃天使冇底線, 咁而家咪冇底線俾你睇
有咩問題
我係咪睇到個留言話等警察去查?, 仲話咩黑警死全家,之前天水圍間金行俾人打劫,CCTV影到你啲香港人一見到就掉頭走,仲衰撚過我哋啲泰國人,下下都靠撚住啲黑警,你哋啲香港人係咪去到荒島都唔撚識自己生活?
嗰隻五毛嚟
起咗底先
佢自己攞嚟,佢根本靠上網賣弄性感賺錢賺知名度,咁吸引到咸濕佬好正常,唔係果類人點會買你睇你d相?道理同開骨場就算唔邪骨,點都會預俾人問價,做色情行業(包電子雞)唔預俾人問價(就算你唔想做)根本係自欺欺人

同埋根本可以好輕鬆block人就解決到,搞咁多野
五毛嚟
咪撚理佢
我想問有咩證據證明佢係真弱智人士?

定係因為佢既言行同你地好似,而家黃左就安個弱智既朵俾佢,以示同你地唔係同類?
屌你老母啦

做狗做到你咁柒on9 好心你就撞牆死撚咗佢啦

想要片自己慢慢搵啦 傻閪
5毛都好呀,我就出名鬧交王,郁手郁腳我都好撚叻,見到我留言過嚟講兩句呀,屌你老母
有人報左警了 班狗上左酒店
兩條女仲要有一個係讀法律,都幾神奇
好多人等緊你段片
同藍屍講道理?
屌我定屌佢
我想問有咩證據證明佢係ig對話既人或藍絲?

定係因為佢既言行同你地好似,而家黃左就安個弱智既朵俾佢,以示同你地唔係同類?
我屌你你幫我屌返佢
乜野叫驚到開post 50萬-100萬去英國?我驚乜?
你又知我無幫俾黑警打既人講野?你又知我個個定期捐錢?成熟d啦,成個細路女咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞