Miss Pun 撚到弱智仔除淨底褲覺得好威?

2053 回覆
310 Like 1677 Dislike
起下我底囉
讀屎片就有佢份
岩呀 殺人強姦先唔過火
咪on9一個知架啦
都唔方會讀書架啦
唔洗帶風啦 睇番chat record就知個低能兒中"為不道德目的而唆使他人"
又係你呀?80%
釣錯人既話就唔慌唔叫好
弱智都唔出奇嘅 唔係點做藍屍
蠢/輕度弱智只係一線之差

btw呢個po啲有好多左膠/五毛出晒嚟 有啲仲話就算係藍絲都唔應該咁玩人 笑L死
咁快delete咗
咁多人都唔明個重點,唔係條友係咪主動應約或者智商點,當然佢真係有白卡 班女死硬 但冇都可以死

重點係雙方係咪講好左本身只會有女同胡錫進係房度自己慢慢玩,唔會有其他人,如果有講好呢樣野,即係話件藍絲事先冇預過有其他人在場,而常理黎講,當然book一間雙人房 去開房係唔會預有男人cam man啦,所以呢度要打官司,班女已經蝕緊底

即係話班女突然帶同黨去現場,而且係去影人,影既內容仲係叫人奶鞋底啦,你可以話條友自願奶喎,但問題係你有三個人而且cam man又係一位男性,咸濕藍絲就自己一丁友,呢個已經可以構成係一種威迫,人多勢眾威脅緊一個人,於是果個人被迫要去配合,呢件事係成立

咪話咩我幫件藍絲,我只係陳述緊要告既話,件事絕對可以係咁而且好合法理,所以根本班女自己玩柒咗
升返哂唔知你港股玩成點呢on9仔
慢慢做5毛啦
係唔記得唔敢貼圖
啱啱睇完覺得個男仔都好enjoy
我無話過
佢自己入房冇人逼佢
等上庭啦
如果玩正常咸濕藍屍都算
但玩尻智障人士
其實係欺善怕惡 無撚用
岩呀下次借埋你老母比個弱智屌下
岩呀下次借埋你老母比個弱智屌下
唔知你有冇睇過ig段片
但片中男同下面呢位人兄講野行為都有幾分似
係蠢定弱智自行定奪

https://www.youtube.com/watch?v=8u_RmgEpSRA
算吧啦
依家玩文革式
歸邊食花生算啦
佢哋要既只係:係呀係呀
咁既熱狗式回應
上庭告個男人買淫? 佢認左仲番唔番到屋企
可能樓主來
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞