Miss Pun 撚到弱智仔除淨底褲覺得好威?

2053 回覆
310 Like 1677 Dislike
雖然對兩條女無咩好感
但有人幫手玩鳩藍絲有咩唔好? 點解咁多連登仔想佢兩條女死
打靶就唔駛
坐返幾年先
咁你係人定係鬼呀
支持警察嚴正執法啦下話??
拉佢坐就岩架啦
呢d電子雞一邊扮黃博上位,一邊patreon 賣鹹相賺到fat fat

最好告埋佢d鹹相違反商品說明條例, 真人肥到
不嬲好多人都咁做
但因為呢兩件垃圾出名又賣咸相又係黃先有人幫口
到底係我問題定點
點解咁多連登仔可以咁覺得呢樣野無過火
你話佢性騷擾miss pun 咁佢都比人post 撚哂上ig 仲蝕左筆錢啦
我唔知佢比miss pun約出黎係自願定點 但佢ig 有講係要個男既除剩底褲拍片道歉
我覺得真係做多左 你可以block 7佢 但唔撚係咁樣侮辱佢放上ig公審 仲要條友睇落成個有問題既人咁
仲有人話因為佢係藍就可以乜都做得
係咪果班仆街藍就可以全部人斬撚哂去? on9
不過條友某程度上係抵死但未洗咁侮辱法
不過可能我本身都唔多like 呢幾條友關係..
抵你做p牌
揚得制搞到比狗咬
藍屍已經係原罪啦,抵佢死啦 成班連仔做乜野 ?
弱智?只不過講嘢黐脷筋 佢又自願上房既 你情我願
即係比人性騷擾都唔可以做返d野 (唔好同我講報警)
我唔鍾意miss pun
不過好支持佢玩藍屍
唔駛屈我係毛定藍定左膠
純粹覺得呢兩個女仔成件事做到錯哂
受應有懲罰都好應該
好撚有道德呀樓主 施捨多個兩毛你賺啦
衰咸濕搞個黃既,抵比人玩,玩到佢自殺我都覺得唔抵可憐
係lor, 所以叔一燒好可憐, 你快d捐錢幫佢換皮啦
痴撚線
算啦你班PR賤蛆帶風向失敗啦
大家都支持以任何方式玩柒藍屍
成班大愛撚上身
原來黑警死全家講下就算
班左膠5毛有事就搬弱智人士個光環出黎, 女人比人性騷擾又睇唔到
條臭西真係好黑人憎,垃圾
cctvb 終於搵到材料仲可以瘋狂抹黑 肯定等左好撚耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞