Miss Pun 撚到弱智仔除淨底褲覺得好威?

2053 回覆
310 Like 1677 Dislike
講真肥仔係咪藍絲都無人知,個肥仔認左佢話人係黃天使?似兩個人喎

另外,我就真係睇個兩條女唔順眼好耐,因為佢地扭曲正常道理價值觀,你如果有個女咁公然拋個身出黎賣肉照、收錢提供性服務(如sm),你都覺得有問題啦下話,人地問你個女做咩你敢唔敢同人講?個女自己都唔好意思公開出黎講啦下話
我都想知
有冇人back up ig已睇咗唔到:(
下次弱智黑警被人玩 唔知有冇連燈仔同情
都正常 智力有問題 無能力去分析 佢咸濕又係藍絲既 bk撚左佢算 miss pun真係做多左
岩呀 支持玩9佢
智障又點 食埋屎呀應該要
弱智到開住live除褲的確好少人會咁做,即使係藍絲
快d拉鳩果2件人型豬啦
我覺得就算件肥野唔告,上至三色台下至廢老藍屍都會搞大件事,件事只會不停發酵
係呀條友係抵死
所以佢比人呃去book 房book 左兩次我都覺得條友on99抵撚死
但應約再出黎咁樣撚鳩佢我覺得過左d火
尤其on99成個弱智咁
如果佢係正常人又咁M咁係佢既選擇
佢做雞唔代表要憎佢地憎到想佢地死, 但我見到既係呢度d人憎佢仲多過憎黑警
應該仲未放返出黎
兩條臭西如果放返出黎, 仲唔第一時間係ig出post!?
諗住玩鳩人開晒live好撚威威, 點知玩撚返自己
問題係所謂同路人竟然調轉槍頭支持對家告鳩呢兩條女
呢個post嘈黎無用 大家都係想知結果 食下花生
有人支持佢 有人想佢地死
睇下賭岩邊
上面有youtube link
有晒對話都話冇收錢,弱智唔好出黎上網獻世啦傻閪
支持香港警察,拉鳩佢2個就啱
不如叫樓主pin條link
同路人 唔代表同道德標準
好似和勇個標準都唔同
search miss pun 酒店 呢啲keyword 已經有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞