Miss Pun 撚到弱智仔除淨底褲覺得好威?

2053 回覆
310 Like 1677 Dislike
你係咪on9
宜家佢叫人開房啵
同見街邊有弱智仔你去蝦差好撚遠啵
而家真係做雞都有光環
咪係 心諗做乜9
仲要呢班人下下話人係雞仲要約人出黎
啲狗公都唔會話人地雞啦
無問題唔駛del 片,死撐有乜用,同林鄭一樣等死
你竟然用岳晚同呢兩隻電子雞比較
我真係登坐梗監既手足多謝你
lm
email 有邊日唔係bulk 緊
釣個班同屌個班係同一批人?
心情好矛盾
因為一開始我無認真睇
而家再睇返條片
以睇人仆街最開心呢個角度黎講係幾可惜
條片其實唔係好反映到欺凌呢樣元素
更唔好講其他傷害他人身體/禁錮....
我地旁觀者睇,就覺得咁樣實係欺凌
但係隻藍絲除晒衫之後,同佢地都仲有正常對答....
尾段有顯現出有少少不安,但班女又無任何恐嚇句子...
因為好簡單直接一樣野就係隻藍屍真係無反抗/反感....至少睇片入邊係睇唔出
所以最後應該不了了之

但如果班狗真係要玩野
不誠實使用電腦應該大機會d
因為第1.手機以性行為誘使對方
第2.未經對方同意上載裸露片段
係呀係呀
平時佢哋俾人性騷擾就得 佢哋撚返人就唔得 咩道理
威脅唔一定要有反抗行為,先叫威脅
好似強姦咁
現實嘅強姦案,好少好似tvb咁畀人㩒喺地
極力反抗,叫晒救命

多數受害人都係冇反抗
因為佢哋可能有把柄喺人手
或者施暴者用自己地位去壓迫佢做某樣嘢(例如:教畜話你唔畀我屌,我就唔畀你合格)...等等
呢啲情況,受害人都冇實際反抗
但唔代表佢係自願

你令到一個人覺得唔安全
而去做一啲佢唔想嘅行為
已經係威脅,唔一定要反抗/ 有損傷先係

條片miss pun一邊講,email一邊打皮帶
已經係製造一個令人覺得唔安全嘅環境
所以都會算係威脅

不過當然呢點可以拗
因為好多強姦案都因為受害人冇反抗呢個行為
而打甩到
睇黎玩大左了
以前d巴打有冇sell自己本寫真?再講個兩條真係電子雞唔係正常女仔ok?
有啲驚email 同miss pun玩到俾人告 同埋有啲藍絲真係癲 下次撚著個痴線佬隨時命都冇
智障人士係藍絲就死追猛打
智障人士性騷擾Email俾人玩返轉頭就鬧人連智障人士都玩
連登兒童學人講道德同人品
仲要都唔知係咪真係智障人士就講到言之鑿鑿咁
主觀講,
佢似輕度弱智,
因為我其中一個屋企人係咁

平時生活, 路過見到會認為係正常人
但社交能力, 分析能力, 學習能力係差少少

但客觀講, 有事前性騷擾對話記錄, 所以大家都係衰
識性騷擾人點會弱智
唔洗大機
直頭係刑事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞