Miss Pun 撚到弱智仔除淨底褲覺得好威?

2053 回覆
310 Like 1677 Dislike
中立
Miss pun講過自己唔係女權撚嚟
佢直頭冇promote過女權
Email就係
屌閪你班道德撚老母臭閪啦,平時釣狗公post你地睇得咁撚過癮全撚部正評食花生。依家玩鳩對家藍屍狗公你地可憐?我理撚得佢係咪弱智啦屌你老母,藍絲仆街死全家
其實只可以話香港人太信法律
思想仲係停留係:法律係公正,係幫人
真係好撚ON9
普通法根本唔係咁既一回事
我無諗過經歷完2019-2020
仲會咁多人信法律
同法律拗=仲係相信法治
係幾威
好撚多毛
唔知舉止啦下話
成段片你覺得佢講野對答好正常?
講真佢同下面呢個鄭智殷唔係差太遠
係講野冇佢咁快
https://www.youtube.com/watch?v=8u_RmgEpSRA

鄭智殷在的一篇網誌文章寫道:他自小已有很多腦部疾病,動過多次大手術,所以他趁年青時要善用餘下時間,參與音樂及演藝工作,並在公餘時間,親近心愛女歌手、模特兒等偶像。
呢單野正常本身就只有條仔中招
但由於兩條女直播太on9變左自己都中伏
咪兜得咁嘔心啦🤣

7左咪認囉🤭
打得唔好
唔係講我同情佢/應該同情佢
而係知道有一堆左膠會同情依堆人
所以覺得玩完佢其實可以唔upload上網
自己玩完自私j就算

依單嘢同政治其實唔係好大關係
但記住黃/後生就係班狗嘅眼中釘
一陣唔洗人報案
班狗又捉miss潘番去幾十個鐘先放
革命咗成年,入嚟呢個post我真係估唔到會有連登仔條肥西講嘢仲話咩做臭哂黃絲個名,咁黑警唔使死全家啦
講多d普通法有咩問題?
以社會事件去講係
但以其他事情黎講
法律都維持到社會既運作
例如合約精神等等

係黑警同中共利用政治權力去干擾社會聲音
先會令人感到要私了同不相信法治

點解我會話miss pun點都理虧
因為佢太出名 同太多人想搞佢
更何況佢有傷人官司係身
我樓上講左咁多,D人咪又係覺得大聲=有道理
曬氣啦
普通法根本唔係講公義
你講到強姦咁極端真係無野好講
啲連登仔成日話J佢啦
咁呢啲都係性騷擾啦
好似啲人J AV
講真啲口賤野咁一樣
佢影呢啲相係引人
唔覺得撚呢啲鹹濕智障藍屍有咩問題
因為on9諗住咁樣可以叫雞 點知比人玩 最後斬人復仇嘅話
報上新聞應該比人笑廿年
幾時話幫兩條女
係鐘意睇人仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞