[選擇][重生穿越] 箭神重生

813 回覆
25 Like 17 Dislike
A
a
A
A
A. 3銀幣底價拍賣試試水溫

「一定要拍下!」麵咪媽心裡想著. 可是該用什麼策略才不會引起大家注意呢? 他左思右想, 本身他是打算一口氣抬價至7銀幣的. 但怕動作太大被別人發現, 他也沒有再加價的能力. 最後還是決定用底價先拍一下!

底價3銀幣拍賣! 只要這5分鐘內, 沒人出價就是我的了!!!

過了大概4分鐘, 就在麵咪媽以為技能書可以安全落袋時...

系統: 技能書 會心之眼, 最新拍賣價格為3銀幣50銅幣.

「幹! 」麵咪媽心裡靠北了一下, 差點沒忍住破口而出. 究竟是哪個打靶仔和麵咪媽搶技能書!? 還是單純的抬價!?

請出價:
4銀幣
4銀幣
麵咪媽希望只是有人單純的抬價,因為若有人真想和他搶,他還未必搶得過呢! 出價4銀幣壓一壓驚!

又過了4分鐘左右...

系統: 技能書 會心之眼, 最新拍賣價格為4銀幣50銅幣.

「幹!這人是故意的!一定是故意的!!!」 麵咪媽有些慌了, 畢竟他的資金本來就不多...

請出價:
4銀幣10銅幣
拖劇情?

7銀啦
1金
4銀1銅
6銀12銅幣
整副身家擺落去
4銀50銅點樣又4銀10銅
4銀51銅 同推巴慢慢拖下先
打錯 改4銀51銅
真係,可能我少睇選項故,但出咗幾篇文,除咗交代咗個技能,無任何嘢推進過。
真係少少意見,啲選項不如係有意思先放出嚟俾人揀。
然後揀完嘅下一篇可以將劇情推進到下一個有意思嘅選項。
而唔係成日過去咗仲係bid緊本技,應該一開始就A. 最底價 B. 5銀 C. 全副身家搶
然後下一篇就係講bid到定bid唔到,學完招技之後點樣。
想描寫細膩同埋行文累贅真係一線之差。
呢隻故個頭開得幾好,唔好浪費咗佢,加油啦作者
呢個真

郁d就比選項 睇落去真係斷下斷下,

然後,太易比人主導左成個故仔,之前講返學,試下一次過睇曬成段 其實唔係好知做乜。點解會無啦啦主角返左黎幾日就比人懷疑、未有野發生就逃走、仲要捉埋個女警好似無啦啦自high咁

每升一級又簡加點 技能點咁,其實我覺得真係重要/大範圍方向先比人簡仲好,出得慢唔係問題 重點在於唔好拖劇情
學校個度主角岩岩同POPO嘈完比人拉左
一出冊POPO搵上門覺得關自己事都正路啦
個個位比你揀走唔走大家覺得走好D冇咩好講
到後面捉女警之前又唔係冇做選擇
一推巴個PART比我地揀匿埋又得扮老師又得
咁多人覺得捉左佢可行D又冇咩問題

BID野拖就真嘅,最新個兩篇可以縮做一篇
睇怕都係冇時間出文突登拖一拖居多
但係RPG GAME故升LV又唔比做選擇咁寫黎做咩
每次升技可能都有唔同影響
一開始冇升感知所以咪比人殺
所以後面揀技咪會有唔同取向
最新學技個PART 1轉技又有前置技能需求咁
有D細節位真係冇得話唔揀
升LV位都已經盡可能比我地一次升多幾LV一次加多少少點唔洗分咁多次真係冇咩可以挑剔
仲有前幾篇賣龜殼咁,一推巴係前面特登寫左個方法係有人一次賣太多所以先會比人知
到我地揀個陣如果一次賣太多就會自己變左個個人咁比人發現

所以好老實除左BID野個PART之外已經冇咩點拖
比起以前嘅選擇故一推巴進步左好多
起碼唔會再有D來來回回幾次做差唔多野嘅選擇(明嘅就明)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞