有冇人可以好具體講下 中左武漢肺炎會點?

670 回覆
1278 Like 61 Dislike
專殺廢老就真
同意
呢個po好多熱狗五毛話無事
帶晒風向咁
真係唔好中呢d病,唔知隻肺炎病毒會點,始終佢唔係人類原生病毒,係由蝙蝠過來,一陣搞到d人係咁肺炎就為時已晚,唔知佢會唔會再變種多一次
而家係佢地講到帶口罩係endorse政權
有邊個唔係同隻野共存緊姐
係咪中左中到全民免疫先叫共存到
啲老人家+長期病患者囉 呢啲流感都可以死

其實本身人都唔應該咁長命 以前平均50幾歲死 而家平均80-90歲
其實點會完全無事
有既然中咗咪諗下有咩好處囉
堅係花咗,肺功能降watt,即刻申請白卡,成世有賺
用愛滋比
佢叫做早醫,係惡化前醫好

你朋友無事=全世界都好似你朋友咁?
sampling size=1
goodest logic
係,見到咁多正評,應該洗緊風向
Agree 後生90%都輕症甚至無病徵
廢老就
第二個po有人咁講
話大家分唔清係武肺而死定係本身就已經要死
死3萬5千個廢老 why not
藍營少好多票
on9,句野撚係我講?
我有撚信過?
你搵返出黎先啦?
睇下邊個小學生?
如果要驗口水要去邊度驗?
普通診所?
係,要計埋其他病患及急症
真係爆起黎 影響好多人
扣帽講到係我講到一個人無事就全世界無事,畀個例子出黎代表我講緊全世界都似佢?我邊句「指出」過依個關係

仲係度講Logic 獻醜不如藏拙
搵唔到收左皮?

字都唔識睇,邊個講左咩野都攪到錯晒,
亂q屈人講屈人信。

明顯小學雞行為
好簡單
無武肺嘅時間,意大利報紙唔會全版都刊訃文咁誇張

myth busted

第二個po條友弱智你又跟住弱智埋一份
全人類本來都要死架啦,
你呢啲弱智學人幫政府維穩,
快啲死左去啦
好驚武漢肺炎?
https://lih.kg/2114360

其實可以宏觀啲睇
淨係睇連登同香港新聞真係害咗唔少人
總之肺炎好恐怖,總之肺炎大爆發,總之政府要用緊急立法強制戴口罩,總之我信政府公佈確診數字,總之我要wfh,總之我好撚抗疫你地班人唔撚抗疫,總之唔係我唔想返工但又唔想失業咁而家有大爆發我要抗疫唔准你考究肺炎病情
咁你舉呢個例子出黎想說明咩?
肺花都可以無事?

五毛以偏概全嘅招數我見過好多啦
帶風向咪帶風向羅
又要帶又唔敢認
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞