有冇人可以好具體講下 中左武漢肺炎會點?

670 回覆
1278 Like 61 Dislike
有啲又話呼吸會好似吸緊碎玻璃咁
永久呀ching
呢度啲兒登恐懼撚會扮睇唔到
佢哋只會信一啲啱佢哋聽嘅嘢
平時感冒食嘢都口淡無味喇
On9仔 研究證實係啲好嚴重既患者先會纖維肺架弱智仔 而且可以康復架

懶醒 真係好啲連燈仔講既中左跳1cm都跳唔起咩 全球確診過千萬、隨時感染數已過億,係啊個個都纖維肺啊

冇腦冇獨立思考既兒燈仔真可悲 自己弱智仲以為自己好撚醒 喺到串9人 「你中下咪知」
你真係為反而反
咪講左唔一定有肺纖維化囉
肺功能無差到呀
你咪唔好信囉 繼續接收d二手資訊
你個結論又係點得出黎咁勁?
邊份報告講話100%肺纖維化?
原來全世界死咁多人係假,
原來假到全美歐都叫人戴口罩。

原來全球醫學都未清楚晒重有咩野後遺症,但你知無事。

一係全世界最清醒係你,一係全世界最on9係你

你估邊邊機會大?
仲要係長者/長期病患者佔多數.
請問有幾高
最好就爆到意大利咁樣
反正都係廢病
永你老味 上網fact check啦弱智仔 醜唔醜啊
擺明條友係淨係睇連燈既弱智仔
原來唔係100%就代表中左無事,好地地要搵自己成世人去駁,係唔係on9?
我仔女一個3歲一個5歲,有無限可能性,我就係連1%風險都唔想佢地駁,所以請你收收皮ok?
講緊纖維肺就講好多人死 你連小學生既中文水平都達唔到
堅係死好少人
我唔明點解咁驚個肺花
花咗申請器官殘障拎白卡都唔錯呀
咁都高 咁流感仲恐怖啦
仲要死既都好老+長期病患 求奇傷風感冒都死得啦
全美歐邊份報告話中左100%肺纖維化?
搵到未?
一邊人過分恐懼 一邊人就過分輕視
連燈真係
咁呢個係你既事啦 關人撚事咩 係你條傻閪講到中左就會纖維肺 咪話比你聽 得極少數人會囉傻閪
原來你住係平行世界,咁無事啦我返出去啦。

信政府,無事,唔怕
全球流感一年平均死: 290 000 to 650 000
武漢肺炎半年死: 604 000
而家仲未知中左招既再中會點

連登仔咪當普通流感處理
幾時話中左無事呀
依家係話你誇大左件事
開頭咪講左理性討論囉
你係度用感性理由答我jm9
個病講緊最少兩星期先好得返

笑撚死 邊到黎既information
台灣7成人無病徵/輕症 根本院都唔洗入都會自動好返啊弱智仔 武肺對輕症係無藥醫架 住院都係休息下架/食下傷風藥架渣
老實講,死亡率有1.5%,邊個會知自己中左死唔死,驚自己中係正常。
仲未計啲併發症,香港人好多都唔做運動,又唔會Body check 唔知自己有無暗病。
依啲野可免則免,無理由自己on99走去中。
全世界政府都誇大件事,係得你同支那政府想扮無事,你同支那政府一樣咁理性,我就真係唔想討論落去
駁唔到就縮返入你阿媽個閪到啦 傻閪弱智唔知仲懶醒
咩叫中左個肺會無事
部分人個肺可以好唔返

同埋抗體3個月就無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞