國安法立咗,都要繼續賣眼鏡之你問我答

1001 回覆
67 Like 27 Dislike
搵間有理工part 1視光師嘅黃店啦
或者搵間視光診所驗好晒度數同眼睛健康,再搵間黃店配

多謝你支持黃店
巴打你洗吓塊眼鏡布好d
同埋超聲波機加少少洗潔精/專用清潔液

你用緊咩鏡片
眼鏡88配,聲稱防花鏡片已經比我抹到花哂
睇咩index啫

有d Z字頭大牌1.56 total power 先keep到500
唔講未必有
因為通常係有返少少名氣同品質嘅鏡片先會有齊呢兩樣嘢
首先防花鏡片都分好多級(防花膜係一定有,不過都睇吓有幾硬)

同埋更重要嘅係塊布乾唔乾淨,眼鏡有無沖洗乾淨
上面痴晒沙塵,你搏命捽,就係咁先
世界上冇鏡片係絕對防花,所有都係相對
呢個似係你用法問題,建議檢討吓
用得唔好,你買再貴既鏡片都係會花
不妨四圍telegram問下
首先試下沖水先抹眼鏡
再用靚眼鏡布(試下買條日本做 幾十元值得投資)
依家全日帶口罩叫好左D

聞慣左冇咩野
Thank you 巴打
會係邊方面鑊呢? 你建唔建議人試ortho-k instead of 日間普通con?
我真心唔明點解d客當冇野

你地公司又唔抽風😂以前兼職過egg
個條抽風好誇
有無眼鏡框戴耳機係唔會耳仔痛
唔講眼鏡

除非件產品獨家 否則貨比三家都係基本
In box ig 不用出街😂
好複雜 明少少 學到野thanks brother
師兄想問下日本靚眼鏡布邊度有得買?
咩牌子好?
幾銀倒?

跟番yen價7算賣

例如500日圓就35元
要睇吓個動機係乜,ortho k 唔係萬能

鑊,可以係壓唔晒度數,又可以係comfort

但呢d case其實我地係要停戴到變返無戴過嘅狀態先可以由頭做,所以開個頭唔好,就有排搞....最好揀近自己又口碑好嘅做
因為太遠嘅話要跟都煩
日本手造眼鏡本身抵戴又耐用
但如果你講價錢,因為唔知佢點標價,答你唔到
我自己用緊薄嘅Toraysee
我朋友直接喺日本入
19cm x 19cm 都夠用
東麗個質地其實好正 不過咁薄唔係個個受
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞