國安法立咗,都要繼續賣眼鏡之你問我答

1001 回覆
67 Like 27 Dislike
但價錢一樣 係咪抗疲勞程度高d就好d?
定抗疲勞程度高都會有壞處?
唔該巴打
如果係半框同無框架,必須1.6
Otherwise 兩隻都可以

圖片模式答到你
唔係

加入度越勁,左右干擾都會越勁
多謝推文
其實呢行好搞笑,乜都唔想比客知。其實個客入到舖問,你咪又係要比餐牌佢睇

仲搞到人覺得賣眼鏡嘅人都係當客係羊牯咁劈嘅仆街

官方應該擺晒SRP上網,等客有個譜好過啦
就算個客知價,一樣可以up sell 咖喎

Price / Value 之間嘅關鍵,係如果practitioner可以用自己嘅技術同專業Value Add到個體驗同產品,咁個客自然係會願意付出更多嘅price。

理少我係咁認為
我之前都有影
比人warning
咁你鍾意邊隻?
兩個都有個叫閱讀區
多與少分別
唔開名嘅重要性
你仲係咁同巴絲講我喺邊度做
呢鋪真係睇吓代理、老闆定國安搵我算帳先

光復香港時代革命
香港獨立唯一出路
天滅中共全黨死清光
普通extra grey
好 等佢地自己tg你
不過我好奇佢地用咩原因warn你

呢份係內部文件唔比得客睇
其實你都知呢行有幾煩

賣番日本價都比人話

話價錢牌唔公開得之類
當全香港人唔識英文日文

咪就係
香港人精甩尾
之前喺owdays配咗一副用咗年半個框已經係咁甩色所以打算配個新眼鏡有少少問題想問

1. 想配防藍光抗疲勞嘅鏡片大約要幾錢?有冇咩牌子或者款推介?要成日睇電腦隻眼長期好乾不過又擔心藍光鏡片會令睇落好黃好核突同埋會日日洗眼鏡想要啲冇咁易花

2. 以上嘅要求加副文青少少嘅框大慨幾錢到?

3.港島有咩黃店推介?

4.有冇眼藥水推介因為隻眼真係成日好乾唔係好舒服

感謝你
Thealoz duo
呢隻好野 唯一可用三個月
不過林奠正苦想搞手足同香港人多過抗疫,零售真係有排仆街

大家真係要多多支持黃店
差d 以為樓主無再開post😭😭搵到真係好
其實係咁既 我琴日岩岩配左副新既眼鏡 只係右眼深左25度 但係戴上眼就feel 到副眼鏡同我平時focus 果點唔同 睇真d 原來佢PD 瞳距係60 我舊果副兩年前配就64.我同視光師講佢話我點度都係60喎,咁所以我好驚究竟係我呢兩年用得手機多鬥雞左定其實有機會佢配錯。如果真係配錯PD 60,會唔會令我對眼之後習慣左都變鬥雞😭😭
希望樓主解答😭😭🙏🙏(兩副眼鏡唔同店配)
理工規格用稜鏡計
度數如果得1-200度嘅話,每邊差2mm都仲算合格

至於係咪度錯就真係要度吓先知
有冇用pd機
想幫其中一副眼鏡轉做太陽鏡片 (唔洗度數), 大約要幾錢?
幾多度
唔好話pd機,用埋I terminal都可以度錯你見過未

我自己嘅做法係就算單光鏡,只有有時間我都會點睛(視光師喺房入面用咗pd機),有兩套數據參考比較穩陣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞