國安法立咗,都要繼續賣眼鏡之你問我答

1001 回覆
67 Like 27 Dislike
無舖租,無after sales,真係可以計到咁平
因為眼內外肌肉無以前咁有彈力了...
我接近40,依家打機打耐少少都眼累想瞓覺
Mon Hun 其實無賽車或者GVG咁,咁多眼睛刺激
原來係咁..
你可以試吓網上講嗰d回復法
未必有效,不過都無乜壞
但佢如果比卡片我
到時一樣可以比係hoya既我
我點知佢係唔係大陸廠呢
Hoya 鏡卡同 Stellify鏡卡完全唔同
因為廠都想分返開兩隻產品

Zeiss同Synchrony一樣係完全唔同
冇咩用啦
做得唔好 戴得唔舒服無仇報 但五折都冇有點....
太陽眼鏡邊間買好
不過又好多人想幫襯
如果我開網店 cost加10%出Tim Ah

班友當可樂賣
平光鏡就話啫
度數鏡都有得咁玩
對佢地講同賣con一樣
我之前一個人行,冇啦啦俾人除左副眼鏡我深近視又散光,個下好驚之後我死都話唔需要佩新眼鏡,又唔係個頭附近生活,出黎先諗起做咩唔鬧爆佢條仆街
以前葵廣嘅夾檔去咗灣仔
不過聽講無人再中招了

成日諗呢d垃圾屎橋,不如做好d自己嘢好過
想問下防藍光係咪一定黃
新版接近eye clean自己睇版
東海the best
可以係又可以唔係

光有7色,減咗一d,對人眼嚟講就會另一d勁咗
所以或多或少都會比起白鏡黃少少

不過UV420類嘅料,吸收人眼可見嘅430-440藍光無咁勁,所以會無咁黃

而傳統防藍光鍍膜係為咗阻隔呢d可見藍光而生,所以令人睇嘢黃黃地反而係優點
冇錯,案發地點就係葵廣好耐之前讀書個陣發生
有隻鑽戒刮花你隻鏡
專恰學生同毒宅
防藍光係咪真係有用?
點解onwdays個防藍光加錢好似貴啲咁?
想配副平光防藍光,連錢應該預最低消費幾多?(如果有埋店舖推薦就好,我唔係好知邊啲舖咩價錢

感謝解惑
4-500都有副新藍光了

有黃店就盡支持
平光防藍光我見平到1-200都有副現成
當然品質就唔好有要求,因為落螢光粉去阻隔紫外線同紫藍光嘅緣故,睇落會黃黃綠綠,鏡片用差嘅鍍膜,會反光得好勁同有影

防藍光係額外功能,係需要加錢的
品質理想又抵嘅抗藍光鏡可以考慮Stellify VP Blue(鍍膜)或Bluekill AS U2(物料)
巴打仲有冇係銀座做?
一可以飛日本我又黎找你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞