True Wireless 真無線耳機討論 (44) 再爆肺炎

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
WI-1000XM2 vs WF-1000xm3 vs Bose QC30
大家點排?

去左試, WF-1000xm3 降噪完 周圍既聲都幾明顯
反而QC30試完效果唔錯, 但又無咩人討論呢隻

有無手足係呢兩間買過e8 3.0
有冇師兄用wf 1000xm3?
我有一邊開ANC有好明顯white noise
但開其他mode就好正常
係咪壞壞地
開左 anc , 好靜既情況下係會聽到少少底嘈, 但應該唔會好跨張
左右好唔對稱
之前冇咁誇張
呢個牌子好似係支那野?
pro2我買過帶左2日放2返出去
唔知係咪我隻耳細
左耳帶得多會痛
係支那牌
中伏啦
同wf-1000xm3情況一樣
前日開始左邊隻無反應
6月23號先買
要上維修中心
https://lihkg.com/thread/1328202/page/27
jabra,沖涼用都ok
隻65t終於收左皮
如果你1800樓下 買75t係唔係最高性價比
定各位師兄有其他推薦
Anker 係少有高質支那牌,powerbank 同 tws 做得極出色,起碼係自家設計,唔係 OEM .
ANKER係支那牌,不過性價比真係冇得輸,之前用JABAR 75T,通話OK,音質就差D,ANKER呢隻就真係比到個BASS我,中,高音都對得住個價
有冇人試過aviot 新嗰隻te d01i?
之前試過bd21-f覺得個聲唔太啱我
不過呢隻真係好靚 又有公模咁嘅shape
雖然係女仔咗啲
想問下巴打知唔知75t 好聲嗎?
講過唔好再買AVIOT,QC好𨶙柒差,幾好聲都搞唔𨶙掂
上面先有人係日馬買完兩星期成隻散咗
無計,呢啲野真係買大廠係有保證啲
正宗日廠啲質素仲差𨶙過陸制,真係唔明
N6 pro人聲真係幾突出 聽j pop好滿意
咁慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞