True Wireless 真無線耳機討論 (44) 再爆肺炎

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
我係諗住買無線呀
呢幾隻唔係都係無線?
我都係上網望左 決定下
而家真係唔敢出街亂試

睇黎如果唔想成日換的話 揀BT 5.0 好似比較好
另外如果我用來連接desktop, 我係咪要買個BT接收器 插PC?
真無線係兩粒嗰啲可以去隔離耳牛嗰邊再睇下問下
唔放心人哋同你抹咪自己帶定酒精紙再抹乾淨先試,不過非常時期都係盡量小心,唔好四圍去喇又唔係急用。
唔使頭戴式通常都會送埋條3.5mm to 3.5mm/ 3.5mm to 2.5mm俾你,我對Momentum同Xm2都有送。
唔該哂,原來入左錯post
結果都係上網訂左75tactive copper black
開心使用中 人聲好一般 bass好重 環境音好撚勁
mtw2究竟幾時先返貨
上面巴打有講過J pop 女聲 n6 pro岩
dma岩岩出左post返左
啱啱前日就買咗n6 pro
有無巴打用緊MONSTER Turbine Airlinks?
可唔可以講下用後感

我睇咗好多條youtube review片都讚佢bass夠勁
但係連接方面又無乜點講, 會唔會成日斷?
bass 如果同sp800n 比邊隻會好啲?
插左線就無左無線既意義
Anyway, 唔該哂
咁計返 真係平左好多
音質會好好多囉不過Momentum插同唔插係兩回事嚟
咁樣真係好難決定
有冇係人多或地鐵呢啲位聽
易唔易斷斷續續 我都考慮緊
冇斷過
今日第二日用
返工放工加埋聽左差不多4個鐘 未斷過
全黑我見wireless版有 不過唔係active
講多少少
佢個bass預設已經好強
重低音mode真係轟撚到耳仔痛
連我自問鐘意大bass都頂唔順
冇降噪咁個隔音如何
影響大唔大
thx ching 我頭先都見到the club有wireless換,不過貴三舊,我又唔需要wireless,都等咗咁耐,等埋Yamaha睇下點先

connection冇問題就得,我木耳,音質唔重要bass嗰度 校eq會唔會有幫助?

同埋想問下個物理隔音得唔得?
原來兇宅今日都補過貨, 不過最後我幫襯咗dma
想知多少少個個分別有幾大
個Eq好撚有用
物理隔音淨係戴住唔駛開聲都隔到九成
開埋聲基本乜柒都聽唔到 除非真係好撚大聲
課左咩色?尋日入手左黑色了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞