True Wireless 真無線耳機討論 (44) 再爆肺炎

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
香港好似唔會入Technics
唔係掛
上次cato開直播介紹pan記tws時話Technics無行貨
Fb 問左又咁講...Yamaha true wireless earphones 8月20日全球會有產品資料發佈。而E5A同E7A預計2020年年尾左右到貨。可以繼續留意我哋Facebook專頁公佈,多謝查詢!
sennheiser係咪好多地方無得試
有冇人戴親入耳式隻耳仔都會好辛苦好痛
本身睇啱75t同jbl live 300 tws
試完之後覺得係另一回事
係咪純粹耳塞唔啱size定真係唔啱我戴
airpods pro 啲人話好好戴 但音質好廢
想買啲有app可以做調音 輕觸式嘅耳機
有冇推薦
其實airpod pro都唔算好好戴...

依家一千蚊 入手抵唔抵
ching用緊?
我上個月買,印象中三色齊,2399定2699上下唔記得左了
平到咁會唔會鬼鬼地
用過 而家比左女朋友用
其實都係一般入耳耳機感覺 要完全入耳要再買fitear耳膠 只係唔會長戴都「銀」耳
咁抵,好後悔添
你兩千幾買果對係mw07+下話
GO原價都係千幾咋喎
有折果隻go黎
係窩sor
自己起筷
試過technics anc唔覺耳壓 都隔到風扇冷氣的 女人講野隔唔到 轉左做有d變頻版一樣咁 不過隔唔到都正常
https://www.soundguys.com/panasonic-rz-s500w-review-35150/
呢度話Panasonic 隻RZ-S5000W noise cancelling係勁過Airpods Pro 同 Sony WF-1000XM3.
如果通話好真心想買隻用
Ching邊度?
C hing 邊度啊
同Bose鬥慢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞