True Wireless 真無線耳機討論 (44) 再爆肺炎

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
你上網search 233621之後會好傷心,cleer ally+係大陸牌子嘅odm, same spec, different price
通話唔睇重既話
點睇xround versa VS Noble Audio FALCON

佢呢個gesture control合理好多 單擊就係較大細聲 我自己就成日因為d歌音量時大時細 要經常調較音量 依家d耳機多數只做到單擊係播放/next 無得做到調整音量或者做唔到
FALCON 冇試過,但佢有eq ,如果佢fit 你耳仔係可玩性同可塑性高

versa 你當係Apple 咁set 好晒比你,未必係最好,但唔會差得去邊,而且夠細隻,佢聲稱帶除頭盔都唔會整甩
原本打算買xround versa
上黎望下覺得Noble Audio FALCON好似又唔錯
Jabra 75t 出左新無線充電版本,耳機音質有無改善到?
個盒唔同咗㗎咋
最平有anc嘅真無線耳機係咪應該係佢?
有冇人用過mtw2 開zoom?
其實我用黎上堂,淨係聽聲
但一入meeting, 好似自動開左通透mode, 勁嘈
有冇得搞
睇youtube 話個anc 好得, 唔知堅定流
香港未賣街,但唔support aptx我諗d android撚應該唔會買
唔等埋Technics?比呢隻再高一級(理論上)
sorry巴打 放左啦
bd21f真係好垃圾下
用用下無啦啦成隻左耳都冇左反應
拎去整又話師傅見到有返反應 唔肯換
本身想買
但睇完評論話人聲唔多出就打消左念頭
想問有冇師兄有研究 1 more E1026BT

想買隻500-600蚊左右入門 想搵偏base 重d
幾時出?
我主要係想用黎通話
我諗Technics同呢隻差唔多
所以諗住呢隻咋
我對黑色係灣仔大有一樓買嘅,依家應該仲有貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞