True Wireless 真無線耳機討論 (44) 再爆肺炎

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
買咗了
巴打我買咗了

整體幾好 對得住個價咁 講電話都幾順

利申 木耳
買幾錢?邊度有得試?
無搭黨鐵幫你唔到
唔好𨶙買AVIOT,仲要係最閪嗰對bd21f,個濾網用三幾日自動甩出嚟俾你欣賞下個單元
同xm3 有無分別?
聲嚟講 同xm3比差少少
但分別不大
依個真係比較重bass
但用佢個app tune完都不錯

但佢基本上乎合哂我要求
防水防汗
做運動穩陣
聲唔錯
有降噪(唔算太好 不過可以接受)
價錢合理

咩nfc 無線差電嗰啲我都唔會用
所以收貨 QC就真係要耐啲先知
幾錢買?我見到出面做緊成1700
1690 大細鋪一樣價
想問有冇人用anker soundcore liberty air 2跑步做運動出汗會好易鬆?跑步會唔會有聽筒效應?去旺角多人地方會唔會成日斷線?1500樓下做運動,電量7小時以上?Thanks
想試sony 豆豆同75 t 有咩地方有得試
利申買比人仲諗緊買唔買airpod pro 但自己用緊覺得qc 唔太好咁
依個價位 anker or noble falcon好?
定係加多少少 n6 pro ?
都係聽pop 多
之前豐宅預訂左 eva x final
早兩日見到佢店鋪有現貨都仲未有得拎
三個唔同聲底,要自己去試
十成九遲啲會出有得揀,等啲人又買,消售策略黎。
用緊iphone11 ,諗緊買airpod pro 定係n6 pro
個人經驗
之前用過對bose sounds sport free
最近用AirPods pro
前者連線唔穩定
後者真係穩定好多
見大家有講起,我都分享下我對EVA先
用左AZLA新膠覺得再啱聽咗
E8 3.0 係咁reset 都搵唔到 點搞
冇咩人講呢隻嘅
雙色的 個盒無咩function都真係好大個
有咩特別?
上年開始不停咁出 都見幾多外國有做review推薦的香港都無
之前想試的soul sync pro都無咩人做開箱
有TalkThru技術收環境聲 四種size耳翼可以自己換
重點係我鐘意輕觸式設計
香港review 得黑色紫色 想睇白色因為睇相個charging case感覺好膠
你講嗰隻soul冇留意 因為唔太鐘意太長嘅設計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞