True Wireless 真無線耳機討論 (44) 再爆肺炎

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
點會呀
我就2隻都有
update前都係打個和
Airpod Pro update過之後就廢左好多
有無睇過measurements data? 之前打和只係因為airpod pro天生設計有bug 同埋pni差,mid降噪效果無sony咁好,所以先會有感覺打和,換左耳棉之後解放左粒mic完爆sony 追平耳牛
airpod pro今次的確有稍微削弱左anc但幅度其實好細
巴打用邊隻耳綿
有興趣想跟
Comply true grip for airpod pro
其他降噪耳機唔會推薦用綿,只係airpod pro設計出錯同埋佢塊晶片足夠強大,所以值得換
我都係睇格價網去買,呢啲唔係太貴嘅,無咩好呃嘅,最緊要睇代理標貼,封條同有無中港聯保個貼紙,同睇住佢開封條。
學其他人話齋,去Carousell搵人哋放果啲都OK嘅。
500樓下有咩推薦?type c差電同講電話清楚就夠
sor已放
https://youtu.be/AEk8khySBUo
https://youtu.be/FkJh-E6_5uw
https://youtu.be/lydnIwLhn8A
留翻個source,費時啲傻人見到我吹airpod pro就係度負皮 事實就係事實
剛入手b&o e8 3.0,唔播放時有電流聲,等一陣就會無,有無師兄試過求解決
仆佢個街對Bose Soundsport Free而家差滿電只係用到一個鐘,請問同價位有咩好推介?
我有對係度
但盒唔見咗
你要唔要
唔喇,我覺得太大粒
buds+ d 咁平既野,有冇保有乜所謂
都差唔多得返半年保
買個時試清楚
呢d藍牙耳機好少一年內壞啦
我玩咁多隻
soundsport free真係通話最好
係音質差d
音質我覺得幾好,係隔音差

本來都算架喇用住先,點知佢近排得番一個鐘續航力,都CLS~~~
想問下邊到有得配返對 原裝M碼既MTW2 既耳塞?
我唔小心整唔見,想買返對
YAMAHA TW-E5A係咪出左?
原廠耳膠隔音唔得
請問有冇 post 討論緊 XM4
降燥 無底燥 唔漏聲 舒服 打電話收音好
人聲出 音場唔好太焗 有啲立體感
不限畢直
想問吓有邊幾隻藍牙耳機 比較推介
Buds Live 喺Amazon US $169.99 香港免運費,諗緊衝唔衝
之前睇過8月尾應該香港就有
我都係再等下先 反正美馬買都差唔多時候先到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞