True Wireless 真無線耳機討論 (44) 再爆肺炎

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
豐澤有得試
有techlife counter既鋪頭
不過唔係間間有
想係E8 3.0 同 momentum 2 買其中一款
平時都係行街同做GYM會用
主要聽Spotify 台灣同廣東歌

想問下做GYM個時呢2款易唔易跌?
無ANC 係咪真係差好多?
呢個use case 買邊款好d?

Klipsch T5個app又上返架有得dl了
有冇勇士試咗個app?
學到野
邊款通話最清晰
同bud+比 價錢高一d 外形有腳 電量少d
iphone?
你本身大唔大汗
e8 3.0 ip54 有review提過mtw2有ipx4
mtw2 anc 比較一般 做好物理隔音兩隻係室內都應該夠
戴啱size的耳膠就唔會太易跌
其實睇你鐘意個聲係點去揀
post好多清分享左兩隻音色的睇法 可以睇下再去試
sony wi-1000xm2?都唔同級數點比?
買咗N6 pro了
個樣啱心水好多
講聲我鐘意bd21f,我大半年前買咗但一星期內換過兩次,兩次都係濾網自動甩出嚟,最後頂唔順拎落去舖頭要求佢換過其他款,個sales 都同我講好多人都甩濾網返去換
本身木耳開 嗰次試N6 pro同21f感覺唔係差得太遠
但唔太中意21f個盒同部嘢個令面
n6 pro個霧面靚好多又平啲
Bd21f個分離度同分析能力係好過n6pro,但啲聲會衝啲,n6pro聲音就一體化啲,不過我覺得太乾淨包圍感同氣氛都唔夠好
唔知我係咪咁好彩,D01g 同 BD21f 兩對我用左大半年都無事...
好彩,佢個濾網鳩痴上去,搵條好窄嘅邊痴撚住,好容易就甩
For做運動(gym/跑步)同出街用
WF1000XM3定WFH800
本身用緊airpods想試吓sony
放全新melomania,仲有11個月保
https://t.me/OnLevel79
WF-SP800N?
我見周圍都係$1690左右
有無邊度平?
yamaha聖誕等到佛誕都冇消息
我對都半年無事,一年無事就贏一半
McLaren 版?

幾時出街知唔知,普通非運動版會幾錢
係McLaren 版
仲係preorde緊 無留意幾時出
T5 II 200鎂
想問下有冇around 一千但有環境音模式
Buds+
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞