True Wireless 真無線耳機討論 (44) 再爆肺炎

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
XROUND AERO真無線 就出 係話50ms超低延遲
可以睇下先
佢地有無話要入耳定半入
300左右係d大廠 揀樣好過
本身B&O E8用家,試完朋友既air pod 同sony wf 1000xm3 ,都唔滿意,膽粗粗睇人話mtw2音質幾好就訂左,用後覺得音質屌打呢2隻,低音可能唔夠75T勁,但聽其他歌都好正,隔環境音方面好出色。用電果邊最長都戴到5-6小時,大約3日充一次電。有次戴住去洗手,唔小心跌洛洗手盆個儲水器到浸左成分鐘,但都仲播緊歌,雖然一開始戴洛去唔係幾舒服,但用下用下又無咩事,整體黎講都滿意
巴打隻mtw2係邊到訂?想入手
世紀大戰
究竟係Yamaha e7a出先
定係Bose工程機出先
有冇把打買左p 記 隻 RZ-S500W? 評價如何?
打和啦 兩個都出唔到
對mtw2初初買返嚟覺得啲聲沙沙地, 但係當煲開之後啲聲就好清冇晒啲沙聲, 愈聽愈靚聲
想問下大家去開邊度買? 同埋有冇得試聽
係咪單耳都用到?
未試過新呢隻
BTS 誠哥個網有貨
有無巴打知Sennheiser MOMENTUM左耳機突然無聲但功能仍然用到係咩原因
拎去整
我都想知
想知通話質素如何
官網講到話通話好好呓
間野係觀塘廣場3樓,唔記得左個名,2個月前都唔知而家有無貨
好多大鋪網店都無貨 price.com啲細鋪唔知邊間信得過
係amazon買咗Cleer ally+ 睇下到時啲聲點 見香港無咪人討論
琴日係銅鑼灣cd warehouse見到有黑色mtw2
我有盒libratone track air+ SE, 全新未拆既, 有無巴打有興趣

因為本身用開第隻 所以放
有興趣
點聯絡?
有冇defunc true gaming 用家
通話收音有問題
JLab Go Air
有冇師兄用緊xround versa台灣果邊紅緊 想支持下
另外想問下Noble Audio FALCON 會唔會好易鬆
xround versa唔錯,三頻均衡,通話就差少少

想通話好可以留意下xround佢嚟緊出嗰隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞