True Wireless 真無線耳機討論 (44) 再爆肺炎

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
求推 希望細粒d 黑/白色
聲正常 唔好有雜聲就得
平平地玩
求出招
講電話收音嚟講, Jabra Elite 75t (Active) 係咪同airpods pro差唔遠?
尋日都行左轉,水貨代理商既就大把,黑白都有,最平都叫23XX,張LABEL寫一年保(MASXXR LEXX)
原廠港行既得白色,周圍都話要訂,又月尾又剩...
水貨都23xx咁貴
唔知算唔算水,有哂標籤,但只寫1年保...
用左soul x shock 2年有多 依家右耳叉電有時神神地
平時聽開J pop同日本女團 同埋想做運動都用下 想搵個連線穩定嘅 通話嗰方面就冇要求嘅話筆直1200左右有冇乜推介 睇中Jabra75t但超左少少想問下呢款評價如何
利申:木耳 iphone11
想買隻音質好,連線能力好,續航好,戴得舒服嘅 wireless耳機 係咪唔存在?
WI-1000XM2 係咩好選擇?
利申: 用Android
見到Carousell 好多2000話行貨睇落好似呃人咁
少少啦,如果用黨鐵作標準,前者係講到,不過有少少濛同雜,而後者就係冇咗八九成背景雜音。但75t有個好處,就係佢會強化個人聲,聽落係比較響
N6
如果聽人聲同弦樂聲為主
bass唔駛勁
2千蚊樓下邊隻好?
我仲等得
睇下佢隻野幾時出先
立左flag話隻bud降噪水平同耳牛同級 應該有排都出唔到

this?
WF 1000XM3 唔嫌大舊的話
宜家個價幾吸引
N6 pro筆直岩岩好 搵日去試下機先

呢隻掛頸比較 Sony 果隻輕同續航高,但無降噪功能...
咁好似shure SE215+ BT2 set 抵玩d 仲可以換自己其他耳機
新手求教 2000-3000Budget 有無聽歌音質好嘅推介
平時聽開日本女聲(Zard/中島/Aimer,etc)
機就用緊Onkyo DpX1A 或者iphone
想問下有無推介(有巴打推介E8 唔知有無其他巴打畀到意見呢)
MTW2
mtw2 聽人聲麻麻,用iPhone再打個折扣
Sony SP-800N同Buds+比邊個好啲?

主力行街聽歌,室內運動多
想8月買yamaha5A聽住等7A
會唔會好不智
錢解決到嘅問題就唔係問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞