True Wireless 真無線耳機討論 (44) 再爆肺炎

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
第一眼覺得隻耳機好毒,望多幾下又好似幾靚
由65T換左MTW2 2日都未煲好,就已經一個天一個地
MTW2有音場有細節D聲有彈性,65T就平平無奇D聲混混地咁囉

唔要求音質有做運動65T都係唔錯,載得穩價錢又平
好似65T同75T音質差唔多
如果買65t 不如 Smartone 買75t la
75t 連線好好多過 65t
Samsung buds + 大家買行定水?
行貨有幾多年保
我見price.com嗰咋全部寫一年
自己都諗緊依家買buds+定等多陣買buds live
等一個月就有buds live 等埋好過啦,有anc同埋係開放式,算幾有新鮮感
度度mtww2都要訂
諗緊入唔入eva
本身用左wf1000x兩年,好少搭鐵喺條街行多,所以有無anc對我黎講唔太重要
不過live出buds+個價會跌少少就真...
Buds+建議爬下文
買Nuarl啦
試左好多隻 都係情鐘mtw2, 可惜兩年保黑色果隻 全部都要訂
Master & Dynamic MW07 Plus
呢隻同mtw2比 邊隻好啲
入左Anker soundcore liberty 2 pro, Smartone做緊特價$9XX
聽左一個星期,整體好過BUD+, 低音好過MTW2/75T,中,高音對得住個價,如果你問我MTW2貴一倍,會唔會好一倍,我可以話MTW2唔值2XXX
我都諗緊買唔買Anker 好
有白色?!
Monster
https://youtu.be/38XMKKpP1as
呢個女人,見到佢用75t會開bass boost仲讚音質之後我就無再睇 monster上一隻tws極度垃圾,新呢隻未聽過唔知點
始終有贊助嘅,你懂的。
講到bass勁得嚟有音質,耳聽為準
佢真係越做越爛,以前無聊都會睇下,依家直頭hide左佢D片

有無巴打用過Turbine Airlinks? 覺得點樣?
我自己就重bass為主
依家睇緊sp800n同呢隻Turbine Airlinks
有呀, 白色兩年保 深水埗唔只一間有, 旺角豐澤都見到有, 係得黑色無

呢隻係咪好新同香港未有得買?
我見網上冇乜 review 冇乜人講
一般呢類耳機嘅連線能力係咪會比兩隻分開嘅好?

有nfc 有 3.5 有app
我見都幾多野玩
不過個價好硬
又冇乜人討論
驚中伏
sony隻Wl 1000XM2鬼斧評佢係頸圈式音質最強,無人講係因為頸圈式本身就冷門
呢隻上個月先出,我係日亞預訂。
掛頸呢類連線能力方面,我都係第一次用所以真係唔清楚,不過暫時無乜問題。
呢隻我貪佢續航時間之外,都想試下佢嘅低延遲模式係咪咁好。
新手想問
iPhone
冇價錢上限
咩野歌都聽
有冇咩野介紹
上一隻用nural 01 覺得普通 同埋成日斷connection
ok唔該,一直都覺得白色睇起上來高級d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞