True Wireless 真無線耳機討論 (44) 再爆肺炎

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
好大粒
等到頸都長
唔講都唔記得呢對 tws
準備好做史力加未
個人經驗
覺得耳膠緊要啲
Bose 啲耳膠唔夠貼
如果咁會影響ANC
英森番黎差唔多六舊水
集氣等8月5發布會 buds live有傳120鎊 個定價都幾低
你戴原裝耳膠穩唔穩?
ok 無咩大問題
我地等到工程機啦
請問有無MW07+ 用家通話試過有問題
用左一排 有時係街講電話 D人會話我把聲潛左水 只係聽到背景聲

我換過電話試 都解決唔到

係唔係耳機壞 定係我Set錯野

利申:iPhone 11,以前iPhone6 都係同一個問題
見iphone用家好似都用番apple野穩陣啲
個個sony sennheiser 都話會有delay
之後連線唔穩定
頂本身想買sennheiser比大家彈到唔再考慮
究竟有邊隻係有anc connect好 音質好
我唔洗通話好 而係2千內
水扮行?點解咁平
真行 打左電話問過b&o

保養都係官方個個黎
Lm
我都望緊英森,不過都係想係香港買
有包養都係好啲,唔知***官方仲有無啲存貨係到
你不如去試咗mtw2 先
音質同AirPods Pro差幾條街
但佢易爛
E8 3.0同klipsch T5
音質係邊個好啲
應該係個別例子,同埋你買行貨有保養怕咩,最緊要啱聽
ching, 你要咩size, 我原裝 L同S size 未開過,有興趣送俾你
( p.s機已壞,保養都過左)
只可以答你 岩入手左e8 3.0十分滿意 2300黎講唔錯
(串利聽開女毒多)
想買下頭戴式 平時會用係office 聽下Youtube / Netflix
因為想要無線方便d
長時間戴得舒服為主 同埋續航力

心目中有幾款請大家比下意見
Sennheiser MOMENTUM Wireless
Sennheiser PXC550-II
Sennheiser HD 350BT (呢個都有諗過,因為平好多)

Bose QC35 II

SONY WH-1000XM3 WIRELESS
E8 sports 係咪新架?
想放只 e8 3.0 sport 黑色 買左個幾禮拜
呢到真無線
不過講舒服真係Bose 700 Sony同QC35 II係藍牙4.1嚟,有啲舊。順帶一提Xm4都好似就嚟出,值得期待。而Momentum個Setting好弱智,記憶中佢係冇得開關降噪
續航力嚟講,正常一隻過千嘅頭戴式一定唔會太差嘅,呢樣唔使太擔心。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞