True Wireless 真無線耳機討論 (44) 再爆肺炎

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
用緊wf1000xm3
想問下換邊隻會keep到/有升級感?
隔音好到同anc有得比咁勁?
可以擋到啲引擎聲?
有閒錢
絕對擋唔到 buds+ & l2p持有者建議你等一個月收buds live贈品,路邊一嘈起上黎就焗住要較高音量(其實會好傷耳),所以而家買左條有anc嘅type c耳機,去到室內再換翻
見樓上個巴打話隔音好,以為會同anc有得fight添
buds live好似幾正,你條type c anc係咩嚟
我見依家好似好少有線anc
咦,buds live唔係入耳式.....?
換左邊隻膠?
上一代耳機有金字金圈好似型d
咁緊係換
反而想知12出 唔知會唔會有連埋pro優惠
Eo-ic500,工作關係需要一條有線耳機,跟住諗諗下反正我無一隻anc耳機(當時anc tws又短氣),不如就平平地買條2合1,ebay買好似5舊水
同人夾Back to school咪得
睇落幾得意
音質又有AKG加持
香港無得賣 要ebay?
身邊無人買ipad/macbook
見隔離post講到要先達價先有得夾
不如smartone或者再等下算
on9 先達價周街都有得買啦
洗搵佢地夾咩

CSL做緊1599 今日order左
有,但衛信又藍又收得貴 (799)

第一次買真無線降噪耳機,順便買埋 Tony Stark 版本嘅 CK3TW...
如果啱自己耳型個隻jabra 65t原廠耳膠爛左可以去邊到買過
香港應該未有
好似無lu,啱啱問咗話全線都無
都畀人呃都無計
有無包膠
兩個盒都幾靚
好用? 個耳形有d似bud+
中規中矩,因為市面上type c anc得佢同屌米

降噪能力大概20db左右,音質可以睇下面呢張圖,同哈曼目標有啲差距,係我有特殊需要超低延遲+長時間anc我先買佢,我諗大多數人唔會有我呢個需求 我諗大多數人buds live + gaming mode已經足夠
你指個盒有冇包膠?冇...
Tony 版應該唔會拆,收藏用...
noble nalcon真係好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞