True Wireless 真無線耳機討論 (44) 再爆肺炎

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
巴打有無推薦
karen食評
粗用9舊水
之前粗用soul 的ST-XX 發到聲 連線無問題就算
你講下你聽咩歌多

Mtw人聲偏後
樂器聲就好清
用緊jabra 75t,今日整爛咗m size 耳膠
上網見comply 有出升級耳綿,有冇師兄用過感覺如何
本身自己耳機啲耳膠唔fit 75t, 除咗comply有冇其他替換,thanks
做運動係咪得SP800N揀
請問有無師兄用過 McGee MG-GoGo,聽日本女聲掂唔掂?
overhead 無線耳機有冇推薦?
有冇巴打試過cleer ally plus
見啲評價話做到airpod嗰種完全冇delay

另外如果鐘意聽人聲/低音嘅話 應該揀xm3/cleer ally/mtw2邊隻好 有買過airpod pro但人聲真係好唔出聽到好唔舒服
唔好意思
想問下係xm3定ally+易斷線
XM3 有斷線問題
cleer ally+ 睇review就低音多 人聲無咁出 但收音比較清
thx ching
另外想問香港有冇鋪頭已經入左ally+ 始終都係想試下先揀邊隻
但google過ally+都淨係出台灣網/amazon
我想問少少無聊野
你地個藍牙耳機叉電

係usb淨係叉個叉電盒
之後叉滿再直接放個耳機入去叉

定係
個耳機直接放入耳機盒 再插usb叉
75t Active
應該係後者啦嗰兩粒嘢唔擺入去好容易唔見
2.耳機直接放入耳機盒 再插usb
呢隻係redemption anc?
想知音質如何
唔知係咪我用ios14既關係,隻MTW2更新咗之後,D 聲差咗好多,好似由256kb若左去96kb 咁, 但另外對Sony 1000XM3 同 airpods pro 都冇呢個問題
我用S9反而覺得update咗之後啲聲好咗少少
咁可能Ios14個藍牙演算法同MTW2個firmware 唔夾,唔知有冇其他巴打係up咗ios14又用MTW2
你有無諗過係senn自己嘅問題 佢本身解碼aac已經唔係好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞