True Wireless 真無線耳機討論 (44) 再爆肺炎

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
咁都負評我 sosad
戴住兩隻耳機仔隔左7成聲
唔通真係攞大耳牛來比隔聲咩
得隔離po啲人會踩班友耳壓降低左佢地就話降噪廢左,真係難服侍
同埋粒h1 chip真係連我呢個an撚都讚不絕口,延遲算低之餘,佢就算單靠原本嘅silicon tip,降噪能力都拍得住耳牛界代表 Bose qc35ii同Sony wh1000xm3, 仲未計用完耳棉大幅提升埋mid anc能力
咁平,有冇灰色
Senn mtw2 定 AirPods Pro 好
諗咗好耐 揀唔到
音質 定 降噪

你覺得邊樣緊要啲
啱啱入手咗n6 pro,唔錯
貼紙貼邊間代理呢
下面連結可參考下:
https://e-earphone.blog/?p=1305423
有無試聽過mtw?
簡單黎講,買airpod pro你一定唔會後悔 但如果你對mtw個sound signature好有愛,mtw2可以一戰
te01d減到1080 可以試下
想問N6 pro對女仔嚟講會唔會太大
另外想問喺price.com買係咪已經最平
買三叔buds plus定係sony wf1000好?

我有wh1000-xm3,但夏天咁鬼熱,有時唔想戴
有第一代airpod,但搭車環境太嘈
所以想買粒豆豆
主要都係搭車用
音質冇乜特別要求,用spotify聽開普通廣東歌
拎去整?
上星期隻wf-sp800n壞左耳邊
只係用左兩星期
放入耳機盒長閃紅燈
拎起唔著藍燈
配對唔到
爬文先知WF1000xm3 都有咁既情況下
同樣壞左耳多
https://lihkg.com/thread/1328202/page/24
希望唔好咁快打柴
我係星際一間舖頭買,佢prxce話行,但點知買返黎先知冇貼紙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞