『薪火post』BNO 續期資訊(91) 睇頂置 HMPO簽收後60個工作天內更新

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
追post見到有人好似連用支銀做address proof都夠膽喎
M. MOTRAN 7月9
佢D EMAIL 係Dear YYY XXX,
同個譯音名少左個字 正唔正常
我博左, 唔駛副簽
正常呀
請問邊到彩色影印平d?要印成本特區護照唔少野
Yates 6/9 已received
補番句 唔使唔係必然
屋企附近有無啲小型專做影印既鋪頭呀?再唔係出旺角好景,個到都有幾間
me too!!
我想問下宜家去DHL/Fedex仲使唔使排隊
聽日寄 用fedex
Print出黎個附件運單就咁俾速遞員?
另外我買左個有氣墊嘅文件信封 信封上面洗唔洗寫寄出Address 等等?
謝謝
6月中用dhl寄左文件去HM passport office 6月19號睇到有個R Moran簽收左

但今日仲收到sms 話我未交文件 會唔會寄失架
我6月19 dhl簽收左

但今日仲收到sms話未交 點算
其實用返Fedex信封會平好多
我果陣有寫埋自己address落張單
如果去門市 張單其實唔一定要自己Print 好似話依家親身去門市寄同註冊左網上會員係同一個優惠價錢 不過你到時都可以寫返自己個會員No喺張單到
唔會啊 依家佢地人手喺官網度Update返已收件都要好耐 個SMS純粹係系統自動Send出黎 你顯示已簽收就得架啦
之前睇左所以無理個application history

但收到sms就驚真係寄失左

咁唯有等吓 唔該晒巴打
去英國用順豐?咁佢應該唔係英國人呢,親!
手機影,自造文件!一版紙上下兩個影像,底面夾埋咪4個囉,即係一紙可印8頁內頁。最緊要影像清晰無過底!咁樣平唔平?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞