『薪火post』BNO 續期資訊(91) 睇頂置 HMPO簽收後60個工作天內更新

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
好驚
8/6 大軍之一 岩岩update左
6月8應該真係成個6月最高峯一日
5月25吹風黨安法,搵出世紙搵幾日,搵人幫手副簽又幾日
6月頭寄過去就岩岩好

收過一次 但抬頭唔知點解唔係打hmpassport
Thx bro
啱啱收到dhl嘅sms
唔知係唔係
小弟報失左passport , 今日收到email叫我打去hmpo 比資料,然後佢回覆我話近排太多香港人申請,話reference no. 出唔切,叫我唔洗等直接申請補領,請問有無巴打試過咁樣?
9/6 Yates 簽收 終於都有update
正常,你肯定曾經有就可以課金!報失程序係預俾真正持有人,唔係測試有定無。唔肯定有無持有就要等confirmation!
同你一樣 一路得email冇收過sms
但我肯定冇填錯
今日又出唔到黑洞
我估有,不過佢答埋啲唔太明既野.話Following a search of HM Passport Office records, I can confirm that there is no record of any passport or application having been made in your details.
我都記得自己冇填錯到 但唔知點解見個個巴打都話收到 但我收唔到
咁都估有?
佢講得好清楚根據你所比嘅資料HMPO搵唔到有相關紀錄喎
唔深嘅雞腸都可以咁
佢話你無喎!身份證大法中唔中?
手足進修下英文好喎
將來去唔到英國去美國五眼都有用
英文到底有幾廢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞