CSGO 賽事討論暨技術交流區

1001 回覆
15 Like 7 Dislike
係cs有返tier 3 d料去其他fps就自動變tier 1架啦
我估隻game新出先係咁姐
fps都係瞄準射個技術含量都幾重下
如果有一個只係玩valorant然後變pro既人
應該唔會輸俾一個csgo轉場去打valorant既pro
Shroud csgo吹大咗
gtr太廢俾nip踢左
之後gtr同舊隊友一齊想東山再起
然後forest見到有朋友隊就走左去join埋佢地玩
xzit永遠都係毒瘤
對槍又輸又clutch唔到
係 勁在俾pug stew入c9
依家係咪已經冇得用skin賭比賽?
其實zywoo 勁在邊?見佢場場都top frag咁濟

利申新手
CSGO Lounge 2016年收皮後仲有啲細規模嘅網站有得玩
但兩年前加咗個物品7日cool down,而家應該都式微變晒賭真錢

我以前玩嗰個網變咗賣skin俾佢換點數,玩完再用點數換skin
以前攞垃圾skin賭下嘅日子冇咗
pure aim係s1mple級數
雖然打法冇s1mple咁flashy,但實力一樣高過其他pro一班
老人dig一對番t1既team就冇還手之力
呢兩個都係on another lvl 其他咩device niko都唔係嗰皮
但device 靚仔
但係感覺兩個有幾場head to head 對槍
Device 都係輸少贏多
唔知有無記錯
無錯, CSGO 始終都係FPS技術含量最高既GAME
之前Astralis威device咁好勁囉 system player
但之排打親Navi都俾s1mple食住
One on one又係
自己又似tom cruise
條女又正
又拎左4次major冠軍
爭第一呢D留俾simple同zywoo慢慢爭
香港仲有冇人玩faceit
淨係丹麥出世已經贏左一大半啦
A星會唔會其實係內部矛盾
glave 同xyp同其他人嘈交
然後佢2個就俾大家睇下冇左佢地會點
之前有幾場打navi成隊都打到on99咁
不過s1mple 好撚癲又係真嘅
forest 31歲都仲係KEEP到咁上下
佢最勁個時會唔會屌打其他PRO
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞