CSGO 賽事討論暨技術交流區

1001 回覆
15 Like 7 Dislike
g2
打MM就場場都freeze一次
faceit就無
所以我都唔知係server問題定我問題
搵到D有一樣症狀嘅巴打突然好安慰
我都有 不過打其他Steam game 都會
之前搞咗好多次都搞唔好 放棄咗
咩rank? prime a/c?
6月16重點賽事 (HK TIME)

https://www.hltv.org/matches

0200 BLAST Premier Spring 2020 Europe Finals Upper Bracket 8強 (Faze vs Ence)

2230 BLAST Premier Spring 2020 Europe Finals Upper Bracket 8強 (Navi vs NIP)
有無人玩faceit會高ping同有loss
prime呀
渣渣金4
dllm原來g2又choke 15-8

15-8 --> 20-22
jackz
frame loss通常server問題...
fnc做乜鳩收咗皮
packet loss...
開vpn就無事...乜而家香港d network咁撚廢
G2 LUL

btw唔知大家有冇用呢個app
叫做Strafe
strafe基本上就係集合晒睇比賽要知嘅嘢 時間賽程比分 又有虛擬bet 重點係免費純粹推介一下
match point連追五局反cup
仲有Tenz Hiko Skadoodle
美國佬打cs唔夠班歐洲佬打
免費之後遊戲人數過1M
搞到啲刀需求大咗又貴咗
冇計有D人真係全職打機搵食
係na唔係top個幾隊應該真係乞食
有一排無玩 今日玩返想問點解多咗咁多大陸狗改咗個反共名個個係度屌晒口
D支那狗要翻牆先玩到其他ser
本身佢地個鬼國ser連佢地自己都頂唔順
同佢地打都冇所謂 但可唔可以唔好一開mic就問你係咪終国人
唔理佢地就得啦
最好就係佢地以為你唔識聽之係係咁用蝗語屌你
然後大力troll鳩佢地
cs pro scene競爭太大啦
csgo top tier players真係太L勁
琴日仲見到scream個chat屌佢quit cs, scream一早廢左啦
有niko simple zywoo呢堆變態佬 scream呢d級數撚夠玩咩 淨係shox都勁過scream啦
我無mic 死左就打字報位咁囉
你唔理佢地, 佢地9UP左2句就無癮唔會再講(多數人都係咁)

試過有次有件真係傻既, 大家都正常報位 例如as/中場gh咁啦
應該係玻璃上身....唔記得有乜野觸動左佢條根
突然講左句: 说什么鸡巴 咁既野

全部人都無理佢, 佢無癮, 變左場場9衝突擊手
好彩最後係羸既

BTW, D泰仔又係on9既多, 仲多外掛
美國果班玩直播就好睇既
正式打真係唔夠黎
Hiko
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞