CSGO 賽事討論暨技術交流區

1001 回覆
15 Like 7 Dislike
我依家淨係for fun唔追rank開心好多
對追rank既都係個句
要認識自己係廢係邊
點解唔夠打然後重點改善
我都好清楚自己係咩位地方係廢所以升唔到rank
只不過我係唔想改善淨係想開心玩
我收返 打OT忽然爆seed
天呀
我做錯啲咩
今日打左8局 1W 1D 6L
得一局係第3 其他都第1 第2
又遇自瞄 又有啲契弟打打下走場
隊友又唔carry
心好攰
Vitality啲clutch勁到
i know how it feels bro
faze come back
molamola
差少少
點解咁多年kjaerbye啲槍都咁震 每次見到都諗起utube啲惡搞片
係咪高dpi?
我都試過有人話我咁震
我係高dpi同用最細張果隻墊
唔係
佢習慣黎 震住spray 但打到pro邊個得閒理佢
屌你原來MIBR又輸俾Tier 3隊,幾時散band?

銀牌新手直播打下 歡迎各位高手入黎睇比下意見
https://youtu.be/TuaYzVYU46A
摺埋佢去玩valorant啦
forze唔算tier 3啦,spirit打後就係forze, 垃圾mibr連隊wisla都贏唔到都估到一定輸俾forze
Xsepower支awp 好勁吓
睇你點定義每個Tier包容到幾多隊,Chaos而家排名都高過Forze
不過MIBR竟然兩場OT贏咗Gambit Y. 出咗線
chaos都唔差架喎
forze其實都唔算廢隊
最記得有個叫facecrack支槍好撚癲
只不過係mibr已經步入晚年等收皮
詳情可以參考以前既vp nip 等等都係D明星選手老左廢左又唔換咪係咁沉
gambit on撚9姐 ,之前連嬴勁多場無啦啦換左個hobbit入黎
所以係睇你點定義
呢一type隊通常都係打開中小型比賽,好不容易靠qualifier打生打死入到大型國際賽露個面,之後頭幾round就會被淘汰

但有時佢哋每年賺嘅錢高過實力明顯勁過佢哋但攞唔到冠軍嘅中游隊
不過轉咗online打多咗變數,唔同Tier界線模糊咗
當年Gambit啲人冇咗Zeus點解沉得咁快
AdreN而家直情冇隊
adren都老啦
如果唔係支那狗
一打lan根本好多隊都唔會咁易生存到
個D咩mad lion genG 呢D成隊都幾乎係新人
打lan 手震就係咁先
仲未計有ping呢D因素
geng成隊舊人黎之前都贏左個dreamhack lan
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞