CSGO 賽事討論暨技術交流區

1001 回覆
15 Like 7 Dislike
Blast賽制不嬲咁on9
其實睇得出佢有心機整個HUD design嘅,但個極粗highlight
搞到好似L4D個對抗mode咁

睇左一陣
好似睇唔到果個人果rd殺左幾多個.............
極細隻字用括號括住,喺total KDA側邊
mm太多外掛
faceit 又唔夠人打
A星連nip都贏唔到
真 同埋紅藍真係睇到眼都花
vita又15-15 但無OT
就咁睇vp 有機會排尾
老人dig唔係第一輪出局當贏
Hallzerk show張jame time
感動既係
老人dig唔洗第一輪就出局
VP買完Avangar之後排名一直跌緊,而家連老人隊都打唔過
贏咗之後Get_Right開心到
講真vp輸map pick
有咩可能自己ban train
Dig train廢撚到仆街
然後flashpoint個陣dig都有講自己有練vertigo
唔ban vertigo ban train結果咪俾人用nade炸到仆街
法國佬真係天生唔識defuse
最後1 round有$2000唔買kit
zywooooooooooooooooo
其實佢應該開左野
一場穿幾次煙
Former CS:GO pro Ska joins T1 VALORANT squad
咁多人去打valorant
Lv
hltv啲人話swag玩唔掂valorant
我玩過下 個物理唔似csgo
硬係覺得如果csgo玩落struggle緊 玩valorant都唔會忽然勁咗最多係依加屈下新手
不過依加知名度高咗好多 tenz嗰啲都係 將來可以轉型content creator

講起tenz條友喺csgo淨係識打bot刷記錄 之前c9 csgo打比賽打真人玩到屎咁 走去賴igl 自此好唔鍾意佢依排見佢twitch多人睇入去望下 屌次次入去睇親都係又係打bot刷記錄 真係祝佢喺c9 valorant前程似錦
c9拎完major就變廢了
最好笑係佢俾magisk 笑
話佢日撚日都係打bot刷時間
但都唔係最快紀錄個保持者
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞