CSGO 賽事討論暨技術交流區

1001 回覆
15 Like 7 Dislike
仲要咁多pro幫佢地係到兜話天才少年 我上我都得啦
monesy就天才少年 不過佢其實9000個鐘cs on record
但槍法 反應 movement都係top tier
冇睇晒全文
但佢有晒圖之後又敢出應回應
覺得可能真係條女屈鳩佢
條女都有再回應但我冇詳細睇
而家各執一詞,如果佢覺得被強姦不如報警算啦
https://www.youtube.com/watch?v=7-7H4LsL6Js
呢段片係咪齊晒D vac
會唔會太誇張
原來佢個下fing係避閃 當我唔岩
最好笑都係d人話可能佢用high sen玩先會咁
又唔見woxic個d會咁
天才係都obo som果堆Na計
佢打比賽唔係好掂
VAC啦呢D
NA CS
最近MM係咪易打易升左
不嬲都話扑野前真係簽晒合同先
如果唔係一下metoo就仆街都唔掂
咁都外掛我老母都外掛喇
mibr 班馬騮都幫得落?輸左係twitter喊苦喊忽
其它我覺得都可以拗, 但overpass monster flick上去個下
你一黎就出老母
我輸囉
講開呢D睇人開cheat
有幾多個人真係得閒冇野做就走去睇overwatch?
我有睇開
通常係打完一場會睇一條 睇心情

上得OV既, 多數10單都有8-9單係開左既,
有1-2單係smurfing/對面輸左唔服就REPORT人

8-9單入面會有2-3單自轉外掛(通常已經預左會被BAN先會開到咁, 多數對面都有開外掛)

仲有2-3單係透視自描頭完全無視FLASH

淨低既係較好演技既比PRO更PRO既
永無PEEK錯 永無望錯 永無行錯 永無AIM錯 SPRAY GOD etc.
唔打PRO真係浪費鳥
亞洲新希望
自轉嗰D真係屌老尾
眼都花
一開波就見到自轉都好D
可以做其他野
有D打打下先開就真係仆街, 浪費時間
其實邊個整個cheat出黎整到要自轉咁明顯
唔知
未用過CHEAT

BTW, 我睇緊OW, 一開已經自轉了
發覺cs係一款racist既驚
Pro player入面好似冇黑人
白人佔大多數
呢隻驚一定對黑人唔公平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞