CSGO 賽事討論暨技術交流區

1001 回覆
15 Like 7 Dislike
仲卡緊係gn4....
有冇人收刀 岩岩抽左把 marble fade 刺刀
Navi 好似....
bymas幾勁
Furia幾日前啱啱輸咗比MIBR,以為搵到破綻掛
TL近排唔多掂喎 搞咩
online巴西佬有著數
而家買SKIN係未唔會係steam shop到買? 係未貴過係出面買
咁而家係邊度買? cs money? bit skin?
弱智法國佬炸彈裝又唔識,拆又唔識
睇完依場仲有nip vita睇
成晚都係得越南仔打機
點解G2次次full buy都唔夠人eco打full 2邊full buy反而赢得多啲
Kennyass washed up
早幾日開始打CS可能會無啦啦個畫面FREEZE 1-2秒
之後正常番 打1鋪可能出現10次以上
但FPS我見冇DROP 係咪DISPLAY問題定係CSGO UPDATE有問題
因為我見有巴打係第2個PO答我話近排CSGO UPDATE完有人係咁
但我身邊D FRD又冇咁既問題
freeze到要dc 再入過
你係右上出紅字話connection問題 定咩都冇出好似我咁淨freeze?
我呢個問題我覺得唔似上網connetion問題 佢randomly咁free好困擾 最慘係peek緊人果陣先freeze之後正常番就死左
有時係咁
垃圾game愈出愈多野愈lag
乜都冇出黎
成場仲打緊, 我聽到晒場game發生咩事, 隊友in game 開mic
淨係我一個中左風
試過打到14-15追和局freeze左,好彩隊友夠生性
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞