CSGO 賽事討論暨技術交流區

1001 回覆
15 Like 7 Dislike
最嬲都係你 ow 搞得起都算啦
屌又搞到半紅不黑咁
之前又挖左semmler過去搞到拆左夥
依家解左約semmler番左黎
又唔好意思拆左依家ander moses

不過依家轉左做hosts 都好既
最近真係多新聞
又HenryG 又mixer 又leaf
mixer係做咩 有冇清講下
cheat個單都幾明顯下
Microsoft 放棄Mixer, 同Facebook gaming 簽咗Contract
Mixer 就快閂 所有Streamer都無哂所有野
當然Shroud 同Ninja 本身有名氣就無事
但係好多都要重新再黎
Cheat咩事
Vitality靠Zywoo carry
轉咗APEX做IGL Shox表現都唔係好過RPK好多
好想shox打番起
Semmler自從cast完Eleague後一直走下坡,成日講埋啲無謂嘢 (例如得observer有X-ray透視)
啲人俾意見佢又唔接受,淨係覺得人哋攻擊佢,搞到最尾同community關係好僵

同埋好懷疑佢對CSGO有幾深認識,好多嘢唔止睇唔明直情會講錯
佢返嚟轉做host係最好
琴晚cs_summit
Mibr vs chaos
Chaos 喺無Steel 嘅情況下贏咗Mibr
其中一位叫leaf嘅16歲選手有3條Clip
睇到佢突然Aimlock咗去人身上( 穿煙/牆)
跟住Tarik, Fallen嗰啲就係Twitter上面話可疑
之後啲巴西Fans就痴哂線咁威脅要殺咗呢個人
好明顯AIM bot喎 見到Elige啲留言左膠到 真係唔知點兜
個leaf吹到咩NA明日之星。根本NA scene tier2就成堆垃圾掛狗,開都唔緊要,仲要開到咁明顯驚死你唔知咁。好似subroza之前係lan比賽 flashpoint對住dignitas都可以玩明顯aimlock真係唔撚怕死,不過orgless班on9已經轉曬去玩valulrant
廢時跟車太貼唔講
當年ropz岩岩入fpl未有隊個陣都比班pro話佢開掛
MIBR呢排搞咁多事出嚟

FaZe big fan
究竟可唔可以唔好再每個比賽去到後尾先食晒屎
https://clips.twitch.tv/CalmCovertOilGrammarKing

一定唔係外掛 世界級黎
overwatch見到依啲一定evident beyond reasonable doubt 我係valve就直接ban了。
依個roster一定唔會拎到major 成班人表現太唔穩定,尤其係rain
仲要次次都同一個劇本
第一場贏到尾 跟住必然會輸咁第三四名
真係睇到我心都碎
我平時仲夜晚唔訓追live
瞄位都算
直接瞄個沙包錯撚晒位真係點幫你拆
Niko性格太易tilt根本唔適合做IGL
上年有齊全世界最好player淨係攞到2個Blast Pro
Niko做完igl已經番唔到轉頭
諗得太多嘢
真,另外果2條片都算,呢個沙包好撚離譜
瞄完上heaven仲要fing一fing走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞