CSGO 賽事討論暨技術交流區

1001 回覆
15 Like 7 Dislike
G2
緊張
kenny
KennyS
穿哂smoke
對面隊個Awper勁撚到...
BIG勁到有d離譜喎
Syrson勁到傻
G2周不時都俾BIG屌打

計往績點睇都係G2好啲,早兩日BO3先贏完2:1
BIG場nuke啲rotate
kenny OT有幾下唔差,不過都為時已晚
屌你老味幾round幾下scout爆頭 好似開咗cheat咁
6月15重點賽事 (HK TIME)

https://www.hltv.org/matches

0230 Dreamhack Master NA Grand Final (Furia vs Team Liquid)

1830 BLAST Premier Spring 2020 Europe Showdown 季軍戰 (Mad Lions vs NIP) 贏咗就入BLAST Premier Spring 2020 Europe Finals

2230 BLAST Premier Spring 2020 Europe Finals Upper Bracket 8強 頭場 (G2 vs Vitality)
G2 final真係唔會令人失望
choke team
big著哂火
枝awp打不死
G2nd
仲有冇人有打mm
近呢幾日打,打打下得我自己一個停左係到,但係成場game都仲郁緊
d隊友in game嗌mic屌鳩我問我做乜9我聽到,有敵人行緊黎d腳步聲我又聽到,個bomb爆我都聽到,但偏偏就係我個人仔郁唔到 開唔到槍 淨係可以鳩fing隻mouse睇風景
似係你電腦問題...
早2日有玩
正常, 好多外掛(2邊都有)
好撚有趣,我聽到成場發生緊d乜,但就控制唔到個人
你玩咩map?我玩cache overpass冇乜見過cheat人
屌我琴日同d 高rank 台仔一隊
見識到神仙打交
一個人都殺唔到
出去打番causal , kdr 4-5 先平衡番心理
決定轉玩faceit
我都有,無啦啦freeze
要reconnect
你幾多次?
我打5場freeze 3次
上reddit又冇人講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞