CSGO 賽事討論暨技術交流區

1001 回覆
15 Like 7 Dislike
有冇人玩CS online club
係打就快D打
佢啱啱有個新trust factor update
D人好似正常左, 雖然4個硬係有個冇mic
其實唔係好知個trust 有咩用
Btw 有無人打呀 岩岩55勝 升左4星
斷晒D外來file會影響到csgo
即係discord 個overlay入到game睇唔到
obs做stream detect唔到隻game etc.
開槍飄上天,有咩技巧射得準?
急停tap頭/上網睇片/實戰放膽鳩壓 壓壓下就會識
利申 靠sg減價全盛時期上ak nerf完輸到銀3
睇片冇用,唔會知佢點禁
開個aim botz出黎練到隻手自己記得點spray
又咪係禁實左鍵壓 上網睇片係睇壓咩方向
雖然我到而家都淨係識壓ak同ump
轉左用full screen windowed
BTW佢轉左新trust好似易升左
2-3星期無玩極休閒老野(好似200+win?)得gn1
玩左2場D2, 1輸1羸, 升左gn2
好記得對面有個ak, 但好廢, 2死都殺唔到1

都係果句, 如果玩開既SER有開唔會去打MM
太多弱智傻人
差咁多?
有閪用咩trust factor
連續3場外掛
你打咩map?
我上星期五六打左十幾場都冇
Dust2 1 trick player
淨係識用noob gun鬥槍硬
投擲物 double peek都未識
把sg廢左得返ak mac10 mp9仲殺到人
我全部map都打
根本一入場見到對面隊有新ac/21rank
都知今場玩撚完
我都唔識呢D
只識基本放下中門 A門 AS B洞, 呢D應該唔駛教都識既
我mid to b smoke都唔識

我覺得CS主要都睇自己鬥槍硬
m4 ak
famas當m4咁就得啦(幾下停一停咁)
galil就好少用...我會買tec9/mac10....不過都幾好用既 好似減到去$1800?

不過講真gn呢D rank,
如果做T,肯幾隻人一齊去同一個site又唔淆一齊上, 咁多數都羸
做CT睇彩數, 遇到D傻既就無計啦
的確係仲有外掛
我玩2場, 羸左果場隊友應該有開透視, 應該係2-3排咁

只係覺得易升左
如果唔係想升到40rank拎獎牌
真係唔會一個星期入去玩一次感受外掛
如果唔係玩開既SER無開我都唔會打MM
開左新account屈下d銀人
銀真係好多都好........弱
上個月無RANK玩, 開頭排銀牌比我
好多你企定定比佢打都打唔中....
係呀,d仆街好鍾意扔完d utilities之後唔push,唔知做乜9
吉人仲係咪到
殺唔到人較好個靈敏度先,新手最緊要識急停,停好個人先開槍

近8場有5場外掛
隻game仲玩唔玩你自己諗撚埋佢
你覺得MM仲玩到既真係祝你好運
trust factor 有閪用咩

玩左2k+ hour
個袋D skin 千幾2千蚊
steam lib 廿幾三十幾隻game
trust factor 咪又係俾外掛你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞