CSGO 賽事討論暨技術交流區

1001 回覆
15 Like 7 Dislike
我又係打到14-15 freeze左
一樣情況
要隊友4打5, 輸左
CSGO好野

之前我仲話無遇到
zywoo打s1mple
上左21lv仲有一堆大陸仔開wall hack
mm係咁嫁啦
出corner 點都pre一prefire 先出就ok
上星期試過
我將Text filtering較做disabled就無再出現隨機freeze情況
屌你老尾
啱啱有個街外人拎住個bomb上到site走黎freeze
結果俾人16 14
試下先
痴線驚
我咩都冇較 我係5600xt上網dl左個舊d d人話穩定d既driver之後打左2場暫時冇咩事
又要學又要咀炮狗
真係打到無癮
應該係CSGO UPDATE導致
MM上次打4場出左1次
我玩開既合作SERVER又開返唔駛打MM啦
可唔可以講下大家嘅電腦配置係點
我部1050 8GB Ram 唔係好玩到
得50fps 有時多啲煙火閃都drop FPS drop到罰企咁
試下youtube search boost fps csgo, 通常都係console打launch option, 跟住in-game menu較低啲video quality, 最後最後可以試下較低解像度,越低越好。

我之前都係80 90fps, 而家都有150fps
多謝巴打
咩u? CSGO食cpu多過gpu
熄咗win10 xbox dvr未?
niko
ace完冇耐又一個4K
Intel i7-7700HQ
我都係用laptop打 9代i7/1650開中畫質入benchmark地圖有220+fps
你可以留意下打緊會唔會過熱,不過你而家150fps可能差唔多,尤其如果係單條ram
用邊隻laptop, 分享下?
有冇線夾好用 用開zowie個隻 成個頭同彈弓甩出黎
Dell Inspiron 7590,其實唔適合打機不過我有其他考慮
純打機有更好選擇
Complexity
BlameF Poizon勁到
Zywoo都carry唔起Misutaaa同Shox
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞