CSGO 賽事討論暨技術交流區

1001 回覆
15 Like 7 Dislike
Complexity 預計會越來越好, 見佢地夾得唔錯.
聽聞佢地d 選手係CSGO 界入面最高薪金
佢哋老細有心同肯揼錢入去
Complexity老細offer aleksib 2年1m人工再加住宿
嘩屌 枉我仲幾鍾意佢
我都鍾意佢同Sadokist旁述,可惜兩個都係大仆街嚟,幫唔落
不過年初mad lions無啦啦放棄major外圍賽資格以COL頂上個下真係好鬼
屌 我都係鍾意呢兩個
唉 我記得好似之前仲講過佢地開weed party定點 唔記得了
Weed呢啲小事啦 都幾肯定HenryG有索白粉,唔知Sado有冇份
不過Sadokist bi又濫交生herpes都仲撩女扑嘢

私生活亂到七彩
Csgo pro 既人工大約有幾多?
tier1隊唔計直播收入,10萬-20萬hkd per month
D獎金佢地有冇得分 ?
兩條友一睇就知fuckboy黎
henry口才勁好 睇佢賽評都知 一定食唔少女
sure
我反而最僧佢兩個cast次次都聽到想mute
兩個唔洗睇都知食家
有冇faceit同好
有無人知依家買刀點先最抵? 搵台仔代購定自己買最抵?
french cs竟然霸緊hltv ranking頭二
shox第二春
gn3一堆smurf, 加上啲人playing hours以千計, game sense點都有啲
最鍾意一定係ander semmler
可惜因為ow呢隻game已經搞到冇左
ddk 同james 都好正
真 ander同semmler真係the best
好排住semmler cast major
我都鍾意佢同Sadokist旁述,可惜兩個都係大仆街嚟,幫唔落
我反而最僧佢兩個cast次次都聽到想mute
兩個唔洗睇都知食家
最鍾意一定係ander semmler
可惜因為ow呢隻game已經搞到冇左
ddk 同james 都好正
真 ander同semmler真係the best
住semmler cast major
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞