CSGO 賽事討論暨技術交流區

1001 回覆
15 Like 7 Dislike
#standwithhk
後面香港夜景
加左! 可唔可以carry我上大地球?
後期垃圾到盡頭 同sixer 孖寶輪住比人屌

完全0戰術可言 永遠見到happy起a, 就9成另外4個就b
打lurk係咁
得3個可能
一係就隊友打入左另一個site之後lurk個個可以輕鬆偷頭
一係就lurk個個殺到人之後有突破點爆晒成個site
一係就自己殺唔到人+隊友攻唔入另一面然後lurk個個就on99成場冇作用
所以槍廢真係唔好打lurk
冇睇比賽好耐 想知TL呢排點
但其實lurker存在都係必要, 例如dust2 如果全team mid to b, 人哋CT如果push a long就好容易 flank晒成隊, 始終都係要有條友好似happy咁樣係a long攞info 或者係咁整啲聲音
Happy個樣成日好似好多不滿咁
順風個陣就係
你諗下如果已經輸緊
之後4個人都打唔入個site之後望住個lurk唔知係道做咩
就會覺得如果佢跟埋黎5個一齊入就可能打得入
而於ct push呢D timing 既野好難講
大家都係lucker, 同期gtr seized olof好好多
佢又唔會偷人, 對槍輸8成 (1on1連女人都輸), 搜唔到資訊,夾攻時永遠慢幾拍,隊友死鳩哂先出黎,就算eco最原始rush 某點放bomb都係咁 終極毒榴baiter

同埋有睇開都知,佢啲打法係一鳩樣 永遠某圖指定位出現仲要一個人

基本上後期睇親都火撚滾 直播9成9都係洗板屌happy

佢最有成就就係ace畫面
我2k hrs都係銀渣
利申玩開多人合作server
happy企D位又係好少變
lurker = lol 既雷文
10個有9個都係垃圾
我自己玩見到隊友玩lurk都好燥
要玩得好又要槍勁 之後又要敢偷人
仲要有gamesense 估到幾時對面會rotate 之後係對面準備retake之前就打殘佢地
真係唔係個個玩得掂
留名
拍埋Flusha
silver仔都睇得出兩個層次

知對面eco 佢會一把手槍去摸點 但都成日換到人
前幾日Flusha起b洞整聲 我睇到眼都突埋 真iq300
屌 以為講拎champ 個陣緊envyus
點知係sixer個期
雖然我都鐘意 scream hAdji rpk sixer happy個期
Happy係ldlc 個期開始直到拎envyus champ個期都算幾勁呀
Inf 拎deagle 守b ace左
無後期打法唔變 同shox拆夥 先開始收皮
Happy最勁嗰陣我覺得係kennys仲未加入envy嘅時候, 嗰陣講緊仲係用shox smith, 佢嗰陣時又真係屈機
後來kio走咗之後就感覺冇之前咁勁 或者俾人睇穿咗打法
Scream感覺唔係好穩定
成隊都唔穩定
可以贏fallen隊野但輸比啲3線隊
On99
scream垃圾黎
平時打pug 對住D冇咁勁既就梗係1 tap 1 tap
對番D pro 就梗係唔夠打
加咗ching
LDLC!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞