CSGO 賽事討論暨技術交流區

1001 回覆
15 Like 7 Dislike
好多外掛
Scream 退休
retired from cs姐 簽左Liquid valorant team呀嘛
想問下要上到咩RANK先少D傻仔
尋晚遇到兩隻港畜冇料又亂報位,嘈撚到腳步聲都聽唔到
打faceit少d傻仔 計我話mm咩rank都多傻仔
做咩越黎越多隊都變6人隊咁
mouz要換人直頭, 一轉online廢到仆街
btw 想知freeman去左邊, 仲會唔會留cs定轉去valulrant?
多咗嗰bymas
ChrisJ應該差唔多唔打喇
幾多ping內都係香港人?
官方server 20 ping內好大機會都係香港人
岩岩又對返2隻垃圾,今次敵對
請問點打rank?要課金?

新手岩岩玩(以前玩cs1.6),剩係見有casual/deathmatch/wargame

Competitive/wingman 好似長期冇場?
prime account (少啲cheater)好似level21就自動開到

competitive 我最長等咗五分鐘(通常兩分鐘就有),講緊係dust 2, mirage嗰啲。冷門地圖再耐啲唔奇
星期6定星期日打左1場MM, D2場
自己隊有外掛 佢同個FD雙排, 踢唔到佢

不過呢D都常見既
咁睇唔開玩外掛game
玩開既SER因為CSGO更新有BUG無開先玩一場MM
無成日玩,1個月-2場最多

知佢外掛就9玩算, 等佢CARRY我
由年頭到而家打嘅MM有25%起碼有一個cheater
而且最近嘅hack VAC應該未捉到
想問下guardian去左邊,以前好鍾意佢,依家聽到佢回曬塘好sad
最近好似活躍左 成日直播打fpl 同埋好似將會有一隊有佢 唔知咩mix team嚟
近期見佢成日TWITCH開台玩 不過好少人睇
ASTRAILS做咩又轉左兩條友
終於有大比賽睇等咗好撚耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞