CSGO 賽事討論暨技術交流區

1001 回覆
15 Like 7 Dislike
個個見免費大撚把
身邊冇打開機班fd個撚個課曬金開箱
到而家都係逆境波就冇影,成日好似想喊咁
Awper最緊要夠穩唔駛太花巧,一死就-$4750死幾次就養唔起
以前NIP draken啲flickshot好勁好clutch但基本上係神經刀
Draken's 30° window
除非用緊SMG,如果唔係邊行邊射會有好大inaccuracy
要停低先射同埋練counter strafing(禁實A向左行時禁一下D會reset inaccuracy)
有啲workshop地圖好啱新手練槍,推薦Recoil Master練spray control同Aim Botz練手感

https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=419404847
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=243702660
我成日見d pro player成日左右行都可以爆頭 個d點做到 個身影閃得好快
急停要練
基本上係大概知道咩位有人/邊度大機會企人
之後就係每次行都盡可能淨係禁一個掣(w/a/s/d)
然後每次想停都習慣急停 之後開槍
(禁實a)>(a放手)>(禁一下d)>(完全離開a/d)+(開槍
)

佢地就係𣈴得準+急停做得好
當然仲有啲預𣈴/movement/手眼協調 之類之類
但係基本上個程序都係咁
左右行一定要counter strafing
有時射兩下都會strafe一下reset recoil

閃一下身可能係peek緊常見嘅位,例如Dust2 A Long
預定嗰個角度有人,擺定準心去headshot位一行出去adjust少少就打到

cga個野有6隊報左
其實你哋通常幾時crouch
有冇澳洲撚一齊打faceit 目前 level 7
同埋幾時收腳步 同幾時唔駛收 點樣判斷
我成日都收腳步 但係D人又知我係邊
未出現過個陣收腳咪有用
你/隊友開過槍 掉過野 又或者俾人睇到之後咪太洗收
其實你用番你ct/防守個角度諗就得
幾時聽唔到聲係最恐怖
幾時聽到先係最驚
買支p90得啦
走住射,仲有50粒,點都打得死一件
利伸:p90上到master guardians
揸p90個啲仆街真係好恐怖
好似公路炸彈咁唔知幾時衝出嚟
揸P90 唔型啊CHING
揸住支AK M4 1打5 型幾多啊
見到佢個喊樣覺得有少少柳打
近排無左啲大陸仔
就多左好多wallhack越南仔
zywoo 一唔carry就開始輸
我係full spray同crouch peek時先會crouch
老人dig 玩 ct D對槍廢既問題即刻出晒黎

點解Blast Pro個HUD可以咁核突
小地圖大部份時間都係睇唔到,player model highlight粗到見影唔見人
blast都唔知jm9
xray核突 hud唔靚 (我覺得之前都ok 今次真係on9)
等勁耐先得bo1 又無加時
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞