日本Being系音樂討論區2

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
麻衣就快出新曲
ZARD Forever Best ~25th Anniversary~
恭喜25週年ALL TIME BEST銷量過190,000張,今次ALL TIME BEST已在榜121週,希望30週年可以過二十萬

呢隻ALL TIME BEST好歌數之不盡,突然、展開雙翼
https://youtu.be/IqlMJtYJkGo

當年CM的形象都好步姐, 但比較廉價
呢隻forever best真係算being咁多樣呃錢野嚟講, 算係誠意之作
封面、選曲及以四季分歌我都比心心眼
我見到amazon仲好多人keep住買
可惜呢隻ALL TIME BEST 冇收柯南ED 24、燃點心火、Just believe in love、MIND GAMES、Teenage Dream
展開雙翼 而家越聽越正
唔明Being當年點解要收起首歌咁耐
你買左
WANDS LIVE TOUR 中止
其實預咗,聽住佢最近兩隻單曲先
有木村, 麻衣拎週榜第二當贏
https://natalie.mu/music/pp/michaeljackson/page/2

原來麻衣鍾意Man in the mirror
第二日第三
第二日季軍
delicious way封面正
幾時聽都唔會覺得歌曲老土
好耐聽,冇一首歌係要skip
除左主打,我好鍾意Everything’s All Right

happy days講友情,我亦喜歡
呢首好慢熱,我要聽幾次先喜歡
前日去左信和睇得一間有, DVD 都好似5/6百幾, 好貴
會唔會網購
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞