日本Being系音樂討論區2

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
我知啊, 我估嗰啲人應該係買樣多過買歌...佢呢種係好多師奶鍾意的類型
但本身麻衣5月已經話有新曲
但到而家係變左aao唱

BEING想谷AAO
又可能麻衣等2021先出歌
其實我聽完佢地首眠れない夜を抱いて, 開始有少少改觀
覺得YUA有少少進步, 諗緊應唔應該支持下佢地
不過聽完息もできない又熄左團火...
如果佢地隻碟賣得, 我咪變相鼓勵BEING繼續炒飯?!
一陣又有咩小松TRIBUTE、愛內TRIBUTE我就冇眼睇
我私心都想麻衣今年唔好出住...今年出真係太大風險
不如等下年搵啲搞作出新歌?!
其實以前STRONG HEART都TIE過日劇, 點解而家BEING唔肯去搵下啲勁日劇TIE下
其實佢喺Being已經算是少數賣得的歌手
佢有冇潛質紅
BEING 長戶都有寫歌比佢
今次aao 的JUST BELIEVE YOU呢首歌
點睇

我喜歡首歌加左somh 落去
息もできない 的確係考Sard唱功
仲諗住你會買
對上次日劇TIE已經係WANDS
Strong Heart其實個合作TIE好強
米倉涼子做女一

但出單曲嗰星期的對手實在太強, 有aiko、LiSA、EXILE、supercell、色情塗鴉等
Being先淆底轉DVD SINGLE保TOP 10
其實麻衣2016下半年開始都2019年尾
都好似冇停過咁
所以今年休息其實都好
希望佢唔好為趕而趕 慢慢做仲好
唔知點解我都覺得有呢種feel
好久不見
Being今年比麻衣休息係咪好事
麻衣好似幾支持aao
Spotify大部份Being系歌都無

除左youtube 可以去邊聽
Apple Music/YouTube Music/KKBOX

YouTube Music只係有大黒摩季的歌
Apple Music/KKBOX有少量Being系歌手, 例如大黒摩季/all at once/First place/BREAKERZ的歌
多謝巴打支持Being系
有乜Being系歌曲喜歡
今日聽左首歌搭柯南OP, 感覺唔錯
尤其播secret of my heart嗰陣仲要搭番當年ed畫面, 好有感覺
being今次做得幾好
aao 出的4首歌都好好聽
而家最新活動就係等佢網上live配信消息
希望海外fans都可以俾錢睇啦
apple music有sard第一隻tribute
之前已經講過
如果麻衣身在其他公司,一定chur到麻衣收皮
Being已經係唔算chur佢的公司
打錯, 係kk box先啱
我舉例姐
Apple Music有呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞