日本Being系音樂討論區2

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
會唔會買
遲左POST

初回限定盤

通常盤

WANDS新碟CD COVER
通常盤cover正D
絕對...唔會
最近聽返麻衣的album - if I believe
Sidetrack好多都高汁
超鍾意I don’t wanna lose you
WANDS呢
我鍾意聽you are not the only one
Kiss呢首歌呢?
節奏幾輕快
配合埋sea breeze廣告有好舒服既感覺
呢首連住If I Believe Track 5, Track 6聽
感覺好爽
I don’t wanna lose you聽到中曬毒
http://musing.jp/artist/shunya_ohira/cd?top=
https://music.ohira-shunya.com/music_news/music_news-119/
一出道就n版本睇黎Being落重本谷
估唔到冇Being音樂人參與

睇下到時銷量如何
各位ZARD粉請留意
AMAZON已經可以送香港, 不過暫時未見有特典, 不妨等多一陣...
rakuten book個鎖匙扣其實都好吸引
應該都唔會, 始終未去到咁大吸引力
你話麻衣出我就冇辦法...
點睇all at once 連續兩次同柯南合作
祝喜歡Being音樂的人
中秋節快樂
你講起佢地, 我今日睇麻衣隻bluray
發覺原來佢地有出現唱一陣, 麻衣都有介紹下佢地
(la pompon當年都係咁...)

講番正題, being應該都想捧下新人, 但始乎真係冇咩人俾佢地搵到...
其實唔想睇樣咁膚淺, 但可否搵啲少少偶像得嚟又唱得
日本咁大, 冇理由冇..
其實佢哋都算唱得
希望佢哋出album
想買隻支持下佢地
大平峻也 係Being重點力捧新人
一出n版本cd
咩人嚟...真係唔知...
啱啱去search左, 又係呢種樣...
其實being係咪咁少人揀, 佢要出多版本, 至少個人都要執下...
daigo靠樣搵食都算幾好賣, 雖然佢唱歌極一般
唔想有生之年見到being執笠
點呢種樣

DAIGO唱功其實還可以接受
我覺得all at once有個男仔同焚吐好似樣...而家你啱啱提嗰個新人又係有啲似...
救命
而家真係寄望第五期wands有好成績!!!

之前聽all at once cover絢香
超正
ALBUM首週入TOP 10當贏
VALSHE其實喺Being黎計算賣得
但Being唔太捧

大黒個個月都有新歌咁
PHOENIX試聽左幾正
係? 一陣試下聽
最近少睇左柯南, 連唯一接觸being歌機會都斷埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞