日本Being系音樂討論區2

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
wands都30?! 真係唔知
反而我知愛內里菜今年係20周年, 但being連冷飯都唔炒啦
zard 30周年應該會出一系統精品, 我已經準備好荷包硬化
Rina已不是Being人
WANDS係30周年
感動
IG見到
左上:マイ フレンド隻Single個Cover
右下:Request Memorial隻Best Album個Cover

唔係抄考咩
Tribute
Being系音樂
我每日點都要聽最少一首
睇完What a beautiful moment講真唔係收到風先真係會以為自己買錯碟, being你有冇譜架...唔怪得啲字幕係內嵌, 成套嘢最清係啲字幕
不過作為ZARD fans, 回憶起當初買到What a beautiful moment dvd嗰種感動, 都係收捨心情enjoy the show
最後啲花絮我覺得都冇乜睇頭
希望being出 止まっていた時計が今動き出した album再版,呢張碟絕版咁濟

希望WANDS好似大黒咁,下年周年紀念可以同柯南合作,過往WANDS都冇乜搞周年紀念活動
其實仲有VALSHE, VALSHE碟喺Being算賣得還可以,但Being唔太捧,所以我都唔記得佢出道已十周年

WANDS出self cover都無可厚非,始終未必個個識新主音

我感覺Leon好似一年一隻碟quota咁,Being集中谷行一隻碟的銷量,其實都可以比佢出多啲原創,佢把聲其實幾好架

而家大黒入Being後待遇,其實係咪好過以前90年代佢喺Being嗰陣時

SARD同aao就希望佢地有原創album
https://youtu.be/XVHA74d9bk0

大黒唱功依然
係有啲可惜, 雖然而家佢有再活躍, 但係啲感覺好似冇以前咁強列...
希望疫情好啲, 我可以抽到時間去睇佢LIVE
hello 你好 大家一齊交流下
哇, 你又問呢啲問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞