『薪火post』BNO 續期資訊(77) THE END IS NEAR

1001 回覆
22 Like 0 Dislike
啫係如果我附合以上三個條件都唔得?

Btw 97前拎過兒童身分證 但拎大人身分證回收左架啵⋯⋯
想問下 提交資料個陣,洗唔洗d 副本要逐頁寫返申請嘅Ref number,定係只在 信封面寫地址順便標明個Ref number就得?好似咁👇🏻👇🏻👇🏻得唔得呢?
HM Passport Office
INT-E
PEX ***********
101 Old Hall Street
Liverpool
L3 9BP
UK

仲有想問d資料可以打洞用繩穿好佢 免唔見?
85 97前拎過兒童證
簽發日係96年
96年
平郵寄兩個月喎!唔好心急啦,等你報告。俾啲耐性。
條友講野已經唔流利,窒下窒下咁,仲要經常用大部份時間搞私怨,屌呢個抹黑佢,果個串佢,又話即管放馬過來,睇佢live好鬼煩!所以我都冇睇佢channal,反而睇佢文章舒服得多!
佢寫文仲肯直接用廣東話入文
你打FedEx 熱線,開戶口寄啦,平啲,有關問題直接問佢,包上門收件㗎,如果唔嫌貴,咪dhl囉。

清晰彩影呀,底面都要!手機影,自己印成A4都得。但HMPO 有權要再補正本㗎。
你試吓上唔上載到先啦,唔得咪手機影,影到佢滿意為止!
有乜交乜,無就寫信解釋,最最重要係你本過期BNO!
我Google見到呢段,但click入去又睇唔到...

https://www.google.com.hk/search?source=hp&ei=ULDKXqPaKJvi-AbupLGACw&q=%E5%B9%B3%E9%83%B5%E6%8E%9B%E8%99%9F&oq=%E5%B9%B3%E9%83%B5%E6%8E%9B&gs_lcp=CgZwc3ktYWIQAxgAMgIIADICCAAyAggAOgUIABCDAVCfCFjsJGCLLmgAcAB4AIABQogBsgGSAQEzmAEAoAECoAEBqgEHZ3dzLXdpeg&sclient=psy-ab
投遞平郵掛號郵件往海外目的地需要3–120個工作天,當中視乎船期狀況、清關進度及保安檢查等因素而定。
想問如果係英國申請bno, 個副簽人可唔可以住香港?定一定要有英國地址?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞