楊潤雄:日本多次發動對華侵略,令數以千萬計同胞喪生,答案只會有弊,不會有利

836 回覆
68 Like 965 Dislike
支持中共係必須, 冇討論空間
但點解唔洗解釋中國既定義
2050年歷史科考題:
評價維尼領導下嘅強國,對全球發展利多於弊。
最近嘅甲午係1900之前

要咁多蝗蟲做乜?
Overpopulation
好彩當時死咁多咋
唔係個武漢肺炎傳得仲快
高官局長子女在內地讀書,只會有利,係唔會有任何嘅弊
https://lih.kg/2019023
以前聽鮮魚行中學個前校長講talk, 話教育局D官十個有九個係賤人,專門玩小圈子政治,玩批鬥學校上位,得閒搞下屎棍,以玩樂玩殘D校長,迫害老師,玩cut資助,殺校為樂,同777同一品種,全部唔係辦教育,仲衰過教畜,教畜起碼有些少教育子弟既貢獻
咁一齊討論下

呢家係連討論都唔比DLLM
政治不正確
同胞?
唔好玩啦
嗰啲污糟邋遢嘅支那人係抵死㗎
有利 支那蝗必須死
呢條楊潤雄走狗!!!!!!!
日本侵華點會唔係利多於弊呀!!!!!!!!!!
毛主席都多次感謝日本侵華!!!!!!!!!!
炒左呢條友啦PK!!!!!!!!!!!正一美國走狗!!!!!!!!!!!!!!

#曲
局長於澳洲墨爾本皇家理工大學畢業
兩個仔女讀完國際學校,再去澳洲讀書

荒天下之大謬,貽笑大方,
明目張膽言行不一而不覺恥,

當面為其“正”主子,騷首弄姿,獻慇懃,

背後私通洋人主子,獻財獻子女,為博得西方自由國度的一條後路,今日盡搜刮香港人的血汗民脂民膏,他日盡帶其金銀財,享西方自由國度

世人看在眼裏,鬼佬看在眼裏,
此等無恥之徒,沐猴而冠,比不上耍戲之馬騮
問下佢南京大屠殺點睇
因為條題目係出係DBQ,得15分鐘做,所以用廣義中國同日本就可以了
局長係講緊共產黨主政大陸係弊無利呀
佢好似奶錯左
咁台灣仲算唔算中國領土?台灣受好多日本的恩惠架喎!
Btw 日本係侵略清朝管治的中國(大清帝國),而唔係共產黨管治下的中國(中華人民共和國)。如果你要話清朝管治下的中國係你地嘅話,咁你地係唔係要還清朝借嘅債?
狗雜種局長
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞