由蔣巴變蔣狗 談連登質素

1001 回覆
70 Like 8 Dislike
以蔣狗既性格應該引準備開分身

搵緊E-MAIL

你個名
唔想追post, 有無懶人包同精華睇下?

醬囝g持雲爺爺架

唔怪得識無限廿四小時大法
牙獎仲未出黎收割第4次勝利
醬囝呢?
唔想追post, 有無懶人包同精華睇下?

醬囝g持雲爺爺架

唔怪得識無限廿四小時大法

雲加險簽
醬囝險告

40頁喇
識德文

中文都未搞得掂 識德文

英文都唔識 竟然識德文 charm
識德文

中文都未搞得掂 識德文

Ich bin Auslander aus China. Es lebe Deutschland !!!

40頁喇

麥基三章了
醬囝100米衝刺未
有冇人改下大躍進海報?
改埋啲字
19歲
話大唔大話細又唔細
大部份香港男仔呢個歲數都仲係鳩下鳩下
但蔣巴呢個歲數,一個人獨力起曬班撚屌中介底
樣,開過咩公司,全部有曬證據

最近個大棠乜鳩冬季樂園執左,欠薪走數
正常有邊個人會諗到又關同一班撚屌事?
但蔣巴連咁都搵到

追返d post,原來身邊有咁多公司店舖係同一班中介開既,唔同業務唔同種類都有,梗有一間係左近,真係好痴線呢個社會。
開左咁多路cap水,本身份中介工已經壞事做盡,幾多家庭比班仆街搞散,仲要又欠薪又走路,竟然都仲未人要負後果。
一班呃人中介已經咁,香港仲有大把呢d人。
宜家好似唔做呢d陰質野人生就唔會成功咁(以搵錢黎講)...

成日聽到「咪比錢中介」,聽到識背,但一條撚屌都捉唔到,反而一個19歲後生仔可以起曬佢地底,如果猶差入面有team人係跟中介騙徒case既話,炒撚曬佢啦屌,無撚用

唔單止咁,蔣巴比人恐嚇,親自去差館報左4次警,有曬對話圖竟然連file都唔開個,到淋左油啦出事啦都仲要帶個議員去先報到警。
唉,已經屌班猶差屌到攰

如果有猶差睇緊呢度,我想同你講,你地成日話人針對你地,但有時真係唔怪得人。睇下你班友係度做緊咩? 有市民需要保護,搵左4次你地唔好話幫手,連hea下人開個file都費事;成日口講話出力打擊罪惡,但宜家仲有好多好多因罪惡而生既公司仲係生存緊繼續犯罪,你班人做緊乜?
唔好同人講只係關「一班警察」事,而唔關「成個警隊」事,紀律部隊就係上下共享緊同一個名譽,你入得警察份糧咁警察既份內事就係你既責任,無任何藉口。
宜家仲要成大半條警隊當晚對猶太人言論大叫同意
唉屌
交稅養撚左班弱智出黎仲要靠佢地保護自己,我覺得自己好撚on9。

離曬題1999 sorry

總之係想講蔣巴好勁,年紀輕輕不懼惡勢力繼續義務一個人做曬成team猶差應該做但唔知因為智商問題定咩而做唔到既事。

潮文

條友去左邊
我屌 我以前都撐過佢搞中介架
點知原來無腦過我條撚
癡撚線
撚狗撚左1個post
搵人整理下資料再出post
蔣狗又然
花生!
出嚟宣布勝利未
醬囝準備1001
醬囝有機會,快!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞